Modernūs pastatai reikalauja modernių technologijų – kaip efektyviausiai administruoti ir valdyti darbo erdves

ĮŽANGA:

Prisitaikymas prie ateities: inovatyvus darbo erdvės valdymas ir efektyvus pastatų administravimas

Verslams taikant hibridinį darbo modelį, kai dalis darbuotojų dirba nuotoliu, o dalis biure, kur gali pasirinkti darbo vietą, susitikimų kambarį ar bet kurią kitą erdvę, įmonės susiduria su iššūkiais, kaip užtikrinti efektyvų erdvių valdymą, optimizuoti darbo vietų naudojimą, užtikrinti saugumą. Tuo tarpu pastatų nuomotojai turi realiu laiku reaguoti ir spręsti problemas susijusias su įvairiais gedimais, sauga ir t.t. Modernūs pastatai – tai ne tik novatoriški architektūriniai sprendimai, bet taip pat intuityvios inžinerinės sistemos, kurias galima apjungti, integruoti ir valdyti patogiu būdu.

Įmonės, naudojančios tradicines apsaugos ir prieigos kontrolės sistemas, kuriose naudojamos fizinės kortelės, susiduria su didelėmis veiklos sąnaudomis, sudėtingu administravimu ir saugumo problemomis, kai kortelės yra lengvai kopijuojamos.

Ši atvejo analizė atskleis, kaip Inner Range Integriti prieigos kontrolės sistema, STidskaitytuvai bei Flanco Space ir Flanco Strucure platforma keičia darbo erdvių valdymą ir NT administravimą, siūlydami vientisą, efektyvų ir intuityvų sprendimą, gerinantį investicijų ROI ir optimizuojantį išteklių valdymą.

KLIENTAS:

Verslo centras FLOW dviejų korpusų 15-20 aukštų 20,4 tūkst. kv. metrų bendro ploto pastatas sparčiai vystomame CBD (central busines distric) rajone. Pirmame jo aukšte - kavinė, pietų baras, kituose aukštuose – biurai, o 16-tame aukšte - apželdinta stogo terasa. Po pastatu - trijų aukštų 210 vietų automobilių aikštelė.

PROBLEMA:

Patyrę NT vystytojai žino, kad statant tokius objektus reikia galvoti apie pastato administravimą, priežiūrą bent dešimčiai metų į priekį, todėl sprendimai turi būti ne tik novatoriški, bet ir kuriantys ilgalaikę vertę. Klientas ieškojo darbo erdvių valdymo platformos, kuri ne tik padėtų padidinti veiklos efektyvumą, supaprastintų administravimą, bet ir užtikrintų saugumą, prieigos kontrolę ir efektyvų verslo centro patalpų valdymą.

Vienas iš tikslų buvo turėti lengvai administruojamą praėjimo kontrolės sistemą, kurioje būtų naudojamos mobilios/virtualios kortelės, kurias paprasta suteikti arba atšaukti bet kuriuo metu, tuo pačiu išvengiama sąnaudų, susijusių su fizinių kortelių spausdinimu ir platinimu bei kortelių praradimo rizikos.

SPRENDIMAS:

Spectra Baltic, UAB pasiūlė kompleksinį sprendimą, apimantį: Inner Range Integriti platformą, STid skaitytuvus ir Flanco visapusišką verslo centro valdymo platformą.

STid skaitytuvai ir prieigos valdymas, naudojant Inner Range Integriti ir Flanco platformą.

Flanco platformos integracija su STid skaitytuvais ir Inner Range Integriti prieigos valdymo sistema, leidžia pastato valdytojams ir klientams lengvai ir patogiai valdyti prieigą ir apsaugą, naudojant mobiliąją aplikaciją.

STid skaitytuvai yra skirti kortelėms ar kitoms identifikacijos priemonėms nuskaityti. Inner Range Integriti platforma - skirta prieigai ir apsaugai valdyti. Ji turipapildomų funkcijų, kurios praturtina prieigos valdymo procesą: įvairias prieigos teisių valdymo galimybes, suteikia galimybę kurti grupes, pagal jas priskirti teises,leidžia kurti labai daug ir įvairių srautų valdymo scenarijų. Flanco platforma yra technologijų platforma, kuri integruoja įvairias sistemas ir įrenginius, leidžianti intuityviai, lengvai ir patogiai valdyti įvairius procesus, įskaitant prieigos valdymą ir saugumą.

Šių sistemų integracija leidžia pastato valdytojams ir klientams valdyti prieigą ir saugumą, naudojant mobiliąją aplikaciją. Tai reiškia, kad galima naudoti vartotojui itin lengvai suprantamą ir intuityvią Flanco mobiliąją aplikaciją: per vieną programėlę galima valdyti daugelį sistemų. Tai suteikia lankstumą ir patogumą.

Biuro valdymas su "Flanco space ir Flanco structure“ sprendimu.

Flanco teikiavisapusišką verslo centro valdymo platformą, skirtą efektyviam darbo vietų administravimui, pastato valdymui, nuomininkų patirties gerinimui ir komunalinių paslaugų valdymui.

Stovėjimo vietų valdymas su Flanco. Stovėjimo vietų valdymas, integruotas su verslo centro BMS, užtikrinantis sklandų bendradarbiavimą tarp nuomotojo ir nuomininko.

Duomenų analizės svarba su Flanco. Flanco sistema renka ir analizuoja duomenis, suteikdama galimybę priimti informuotus sprendimus dėl patalpų naudojimo ir resursų valdymo.

Flanco sprendimų lankstumas. Pritaikymas įvairiems nekilnojamojo turto tipams, įskaitant biurus, bendrabučius ir bendradarbystės erdves.

Nauda klientui:

Darbo vietos planavimas: Flanco leidžia vartotojams rezervuoti stalus ir posėdžių kambarius, atlikti greitą registraciją ar rezervaciją, susimokėti už kavą, kopijavimo paslaugas ar parkavimą.

Stebėjimas ir rezervavimas realiuoju laiku. Flancosklandžiai susiejama su MS Outlookir Teams, todėl išvengiama dvigubų rezervacijų ir realiuoju laiku atnaujinama informacija apie darbo vietos ir susitikimų kambarių užimtumą.

Pranešimai apie problemas ir jų sprendimas. Naudodami mobilią programėlę, vartotojai gali realiuoju laiku pranešti apie su biuru susijusias problemas, todėl administratoriai gali greitai jas spręsti. Tai apima įspėjimus apie spausdintuvų problemas, sugedusią įrangą ar kitas su biuru susijusias problemas.

Užimtumo duomenų analizė. Flanco renka duomenis apie biurų užimtumą, todėl galima sužinoti tikruosius poreikius. Įmonės gali įvertinti pagrindinius rodiklius, optimizuoti išteklius ir priimti pagrįstus sprendimus dėl patalpų naudojimo.

Pastato valdymas. Flanco Structure - viskas viename sprendimas, sukurtas valdyti komercinius pastatus, atitinkančius ateities poreikius.

Palengvina turto, sutarčių, nuomininkų valdymą, techninę priežiūrą, pastato išteklių valdymą, patalpų rezervaciją, prieigos ir automobilių stovėjimo aikštelių kontrolę

REZULTATAI:

Geresnis ROI. Bendrai integruotos sistemos didiną efektyvesnį resursų naudojimą, supaprastina sistemos naudojimą ir svarbiausia viskas valdoma per vieną sistemą išvengiant dubliavimo.

Modernus sprendimas. Lengvas sistemos pritaikymas, paprastas administravimas gerina vartotojų patirtį. Administratoriai turi galimybę greitai reaguoti į kylančias problemas.

IŠVADOS:

Apibendrinant galima teigti, kad Inner Range Integriti, STid ir Flanco kartu iš esmės keičia darbo vietos valdymo standartus ir veiksmingai šalina tradicinių sistemų trūkumus. Jų novatoriški metodai skatina šiuolaikišką darbo vietų valdymo, saugumo ir pritaikomumo praktiką.

Inner Range Integriti - visapusiška ir integruota platforma, siūlanti vientisą sprendimą, kuris sujungia prieigos kontrolę, saugumo valdymą ir automatizavimą. Apjungdama šiuos elementus, Integriti supaprastina veiklą, pagerina saugumą ir užtikrina patogų naudojimą, galiausiai įveikdama tradicinių sistemų fragmentiškumą.

STid savo pažangiomis identifikavimo technologijomis ženkliai prisideda prie prieigos kontrolės evoliucijos. Su STid skaitytuvais užtikrinamas ne tik didesnis saugumas, bet ir patogesnė bei lankstesnė vartotojų patirtis. Su STid sprendimais užtikrinamas atitikimas dinamiškiems šiuolaikinių darbo vietų poreikiams.

Flanco užtikrina efektyvų ir patogų darbo vietų valdymą ir administravimą. Leidžia stebėti realiu laiku, priimti duomenimis pagrįstus sprendimus ir didinti efektyvumą.

Inner Range Integriti, STid ir Flanco novatoriški sprendimai tampa nepakeičiamais įrankiais kuriant saugią, veiksmingą ir novatorišką darbo aplinką, kurioje supaprastinamos operacijos, didinamas veiklos efektyvumas.

Inner Range produkcija

STid produkcija

Kontaktai

Internetinis puslapis: https://www.spectrabaltic.lt/

Pranešimą paskelbė: Spectra Baltic, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-14 14:11
NT, statyba, Verslas, ekonomika, finansai
Prisegti failai
pasidalinti
atgal