„Gourmet Panorama“ palengvino skubančiųjų kasdienybę: vos keli paspaudimai telefone ir papietausite greičiau

„Gourmet Panorama“ maisto erdvėje – naujovė: padidinti pietų pertraukos efektyvumą nuo šiol padės „Greet“ platforma. Anot prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ generalinės direktorės Birutės Kalanovaitės, nuskenavus specialų QR kodą pirkėjai turės galimybę iš anksto užsisakyti maisto ir už jį atsiskaityti – visa tai užkirs kelią laiko švaistymui laukiant eilėse pietų pertraukos ar apsipirkimo metu. Vienas iš „Greet“ platformos įkūrėjų Dovydas Bernotas pažymi, kad šis sprendimas leis pagreitinti stalų rotaciją apie 10 minučių.

Efektyvias pietų pertraukas pirkėjams užtikrins dar greitesnis aptarnavimas

Prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ generalinė direktorė Birutė Kalanovaitė pažymi, kad norint maksimaliai išnaudoti pietų pertrauką, labai svarbu efektyviai valdyti laiką, kad žmonės galėtų ir pavalgyti, ir spėtų atsipalaiduoti prieš grįždami į biurus arba pertraukos metu prekybos centre susitvarkyti kitus reikalus.

„Sumažinus laukimo laiką maitinimo įstaigose užtikrinama, kad žmonės galėtų maksimaliai išnaudoti pietų pertrauką ir grįžti į darbą pailsėję ir kupini energijos. Todėl „Gourmet Panorama“ nuo šiol bendradarbiauja su „Greet“ platforma, kuri teikia greitesnio maitinimo įstaigų aptarnavimą: tereikia telefonu nuskenuoti QR kodą ar atsidaryti internetinę nuorodą  ir bus galima pateikti užsakymą, už jį susimokėti ir, esant norui,  palikti arbatpinigių. Taigi, norint maksimaliai išnaudoti pertraukos laiką, maisto galima užsisakyti ir už jį atsiskaityti dar neišėjus iš biuro ar namų, o atvykus į „Gourmet Panorama“ iškart mėgautis jau paruoštu šviežiu maistu. Sutaupytas pusvalandis bus naudingas skubančiam žmogui, kuris pietų pertraukos metu tikisi suspėti daugiau – apsipirkti, pasinaudoti paslaugomis ar susitvarkyti kitus reikalus“, – apie naujovę pasakoja B. Kalanovaitė. 

„Panoramos“ vadovės teigimu, naudojimasis „Greet“ platforma ne tik optimizuos ateinančių iš biuro papietauti klientų pietų pertrauką ar žmonių laiką, kurie po ilgos pirkinių dienos nori pasistiprinti, bet ir pašalins problemą, su kuria susiduria nesinešiojantys grynųjų. Norint palikti arbatpinigių, nebereiks grynųjų – pakaks pasirinkti atitinkamą procentą, norimą skiti nuo bendros sąskaitos sumos arba įrašyti pasirinktinai mokėtiną sumą.

„Šioje platformoje išties matome didelę vertę mūsų pirkėjams ir tikimės, kad kiekvieno apsilankymo patirtis „Gourmet Panorama“ maisto erdvėje klientams bus lydima ne tik gardžių pietų, bet ir sutaupytų pietų pertraukos minučių“, – pasakoja B. Kalanovaitė. 

Galima pateikti užsakymą „Gourmet Panorama“ esančiam restoranui iš anksto

Vienas iš „Greet“ platformos įkūrėjų Dovydas Bernotas sako, kad šis produktas pasižymi išskirtine savybe: žmogus, nuskenavęs QR kodą arba apsilankęs meniu puslapyje, gali pateikti užsakymą pasirinktam restoranui bei apmokėti sąskaitą greitai ir patogiai („Apple Pay“, „Google Pay“, elektronine bankininkyste).

„Taip pat įžvelgiame dar vieną privalumą – ateinantiems pietauti į „Gourmet Panorama“ ir naudojantiems šią platformą nereikės siųstis jokių papildomų programėlių, viskas veikia iš karto. Užsakymą galima pateikti ir iš anksto, dar neatvykus į „Panoramą“, ir čia pat vietoje. Po užsakymo pateikimo maisto erdvės svečias gali matyti, kiek laiko bus gaminamas jo užsakymas. Kai jis būna paruoštas, svečias gauna pranešimą platformoje į savo telefoną arba SMS žinutę, jog jau gali jį atsiimti. Tai itin patogu, nes kiekvienas pietų pertraukos laiką gali leisti taip, kaip nori, ir atsiimti savo užsakymą tiksliai tada, kai jis yra paruoštas. Be to, dirbantys biuruose netoliese galės maistą užsisakyti dar būdami savo darbo vietose“, – „Greet“ platformos privalumus vardija D. Bernotas ir priduria, kad užsakymo patiekimas „Greet“ pagalba pagreitina stalų rotaciją apie 10 minučių.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal