Pirmoji pasaulyje paroda būsimiems milijonieriams

Pasaulyje, kas 58 valandas, atsiranda po naują milijonierių. Lietuvos ekonomikos rodikliai rodo, kad jau metas ir mūsų šaliai papildyti gausėjančių milijonierių gretas, kai 100 lietuvių taps naujais šio amžiaus milijonieriais. Kol Amerika gegužės 20 dieną mini kaip „Tapk milijonieriumi“ dieną, laikas ir mums nutarti, ką darysime su tiek naujų milijonierių mūsų šalyje.

Kai dažnas skundžiasi, kad turtingi žmonės yra gobšūs sukčiai, Tu gali pasirinkti tapti tokiu milijonieriumi, kokiu nori. Jokios gėdos savo naujai uždirbtą milijoną išleisti išoriniam spindesiui ir įvaizdžiui. Neprivalai savo pinigų leisti tam, ką manai, jog turėtų finansuoti vyriausybė arba kas yra tuščios ir niekada negrįžtančios investicijos. Juk pinigai Tavo ir gali padėti kam tik nori. Bet jei nutarsi, kad Tavo pirmasis milijonas taps atrama ne tik Tau, bet ir Tavo šeimai ir bendruomenei, galėsi sekti pavyzdžiu turtingiausių planetos žmonių, kaip Warren Buffett, Bill Gates ir Melinda French Gates, Michael Bloomberg, MacKenzie Scott ir daug kitų, kurie pasirinko savo turtus panaudoti toms problemoms, kurios labiausiai paliečia jų širdis. Dalis šių žmonių pasirinko rūpintis medicinos paslaugomis ir geriamo vandens užtikrinimu skurdžiausių regionų vaikams. Kiti rūpinasi planetos išlikimu ir savo pinigus pavertė aplinkosaugos išsaugojimo fondais bei jau pasiekė naujus nykstančių gyvūnų rūšių išsaugojimo lygmenis. Dar kiti rūpinasi jiems mieliausio meno išsaugojimu, populiarinimu ir plėtra, nes taip liepia jų širdis. O ką pasirinktum Tu?

Nuo ko prasideda bet kuris sėkmingas projektas? Žinoma nuo teisingos ir savalaikės idėjos, bet dar ankstesnis žingsnis yra nusiteikimas tapti milijonieriumi. Garsiausi šių laikų mąstytojai tai vadina teisinga vizija ar sąmonės nukreiptumu, o dažnas gyvenimo būdo mokytojas pataria savo mintyse susikurti beveik apčiuopiamą savo svajojamo objekto viziją. Taip ir kilo idėja, padėti mūsų šalies verslininkams ir būsimiems milijonieriams savo galvose pasėti pirmojo milijono viziją.

Daugelis mūsų labai miglotai suvokia, kaip atrodo milijonas eurų vienoje vietoje. Tai daug ar mažai? Kaip atrodo kupiūros ir kiek vietos ši suma užimtų? Tačiau jau šių metų rudenį „Milijono fondas“ atidarys parodą, kuri pakeis nusistovėjusias tendencijas. Atvykusieji galės pamatyti, paliesti ir pamanifestuoti šalia vieno milijono eurų – pačių tikriausių 50, 100, 200 ir 500 eurų banknotų, surištų į dailias krūveles ar šlamančių palaidai. Atpalaiduojanti meditacija ir laikas tik Jums bei milijonui suteiks neišdildomų įspūdžių. Tai laikas, patirti unikalią akimirką, pasvajoti ir pasakyti Visatai „tai yra tai, ko aš noriu. Noriu turėti savo pirmąjį milijoną – va tokį“.

Išsinešti aiškią ir apčiuopiamą viziją galės vos 100 pradedančiųjų verslininkų, startuolių kūrėjų ir kitų būsimų milijonierių, todėl stebėkite naujienas ir nedelskite registruotis. Daugiau informacijos apie tai galima rasti tinklalapyje www.milijonofondas.lt bei jame nurodytais kontaktais.

Idėjos kūrėjas – „Milijono fondas“ pradeda savo veiklą ir visą vasarą Lietuvoje ieškos verslo idėjų, pradedančiųjų verslininkų ir startuolių, kuriems reikalingos iki 10 000 eurų investicijos. Net 100 ateities sėkmingiausių verslų galės pasinaudoti investicijomis tiek pradiniame verslo etape, tiek verslo plėtrai. Tikimasi pradėti bendradarbiavimą su 100 jaunų verslų, nesvarbu ar jie įkurti didžiuosiuose Lietuvos miestuose, ar miesteliuose.

O Tu ar pasirinksi prisiliesti prie milijono?

Pranešimą paskelbė: -
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-20 14:27
Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal