Kviečiame į idėjų ir tendencijų festivalio „Revolution“ atidarymo pusryčius

Kolegos žurnalistai,

kviečiame Jus dalyvauti idėjų ir tendencijų festivalio „Revolution“ atidarymo pusryčiuose, kurie vyks gegužės 22 d., trečiadienį, 10 val. viešbučio „Pacai“ terasoje. Pusryčiuose dalyvaus festivalio iniciatoriai, pranešėjai ir renginių organizatoriai, renginio trukmė – iki 1 val. 

Pusryčių metu festivalio rengėjai ir dalyviai pristatys šių metų festivalio programą ir renginius, kurie stebins netikėtu turiniu ir vizualumu.

Tarp šių metų „Revolution“ festivalio akcentų – tapytojo Rolando Žigonio performansas „Vandens kūnas“, kuris vyks gegužės 22, 23 ir 24 d. 14 val. netradicinėje erdvėje – „Bokšto SPA“ baseine, taip pat kulinarinis performatyvus maisto vakaras „Paskutinė vakarienė“ restorane „Valdovai“, į kurį vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami gegužės 22 ir 23 d. nuo 19 val.

Festivalio metu taip pat vyks stalo dekoro bei įspūdingiausio torto konkursai, o tarp festivalio pranešėjų išvysime „Eurovizijos“ dainų konkurso Liverpulyje ir Londono olimpinių žaidynių organizatorių Martiną Greeną bei daug žinomų Lietuvoje veidų. Išsamią festivalio programą rasite internete www.wearerevolution.lt

Idėjų ir tendencijų festivalis „Revolution“ yra didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse, jo metu renginiai vyks Vilniaus rotušėje ir kitose Senamiesčio erdvėse. Renginį remia Lietuvos kultūros taryba. 

Pranešimą paskelbė: Strateginės komunikacijos agentūra „Proto vėtra“
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-20 15:55
Laisvalaikis, pramogos, Kultūra
Renginio pradžia
2024-05-22, trečiadienis10:00
Renginio pabaiga
2024-05-22
Renginio vieta
Viešbučio PACAI terasa (Didžioji g. 7, Vilnius)
pasidalinti
atgal