VDU Kultūros dienų uždarymui – „MUSIC LAB“

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: penktadienis, 2024 gegužės 24
Renginio pradžia: 17:00
Renginio vieta: VDU Menų fakulteto kiemelis (Muitinės g. 7, Kaunas)

Gegužės 24 d. (penktadienį) 17 val. kviečiame į Menų fakulteto „Muzikos produkcijos“ programos studentų, absolventų ir jų svečių gyvo garso koncertą „Music Lab“, kuris vyks VDU Menų fakulteto kiemelyje (Muitinės g. 7, Kaunas).

Muzikuos ir savo kūrybą pristatys „Muzikos produkcijos“ programos pirmo kurso studentai Yifei Wu (Kinija), Aistė Rasimavičiūtė, Goda Jurkauskaitė, Nojus Augustinavičius su grupe, Žygimantas Daujotas, Simas Kavaliauskas, Anastasiia Tsukur (Ukraina), Simas Akucevičius. Jonas Dovydavičius, Adas Stankevičius su projektu „Mes Tik Trumpam“, Kasparas Jonas Arlauskas, Gustas Karečka, Dominik Svorobovič, antro kurso studentė Kristina Chlastauskaitė, trečio kurso studentai Julius Stalionis, Martynas Seliauka, Evaldas Paknys, Kotryna Remeikaitė, Rokas Danauskas, Grantas Norvaiša, Dovydas Šalkauskas, Vincas Vaitkevičius, Kasparas Mikulskis ir Ignas Lukševičius.

Į „Music Lab“ taip pat įsijungs „Muzikos produkcijos“ programos absolventas Jonas Matusevičius / Palmės Žiedas ir „Music Lab“ svečiai – VDU Muzikos akademijos studentų styginių kvartetas Ieva Janulevičiūtė (smuikas), Erika Švenčionytė (smuikas), Miglė Šoliūnaitė (altas), Jorigis Gapšys (violončelė).

„Music lab“ vizualizacijas kuria „Naujųjų medijų meno“ programos studentė Ugnė Čiulkevičiūtė.

Koncertas nemokamas.

Pranešimą paskelbė: Vytauto Didžiojo universitetas
2024-05-23 12:45
Švietimas ir mokslas, Kultūra