„Integre Trans“ finansų vadove tapo Vaida Jociutė

Tarptautinės transporto ir logistikos paslaugų įmonės „Integre Trans“ finansų vadove tapo Vaida Jociutė, iki šiol vadovavusi apskaitos ir konsultacijų paslaugas teikiančiai grupės įmonei „Integre“. Šiose pareigose ji keičia Eigintą Vedricką, paliekantį įmonę pasibaigus jo sutarties terminui.

Viena sparčiausiai augusių sektoriaus bendrovių, siekdama neutralizuoti rinkos nuosmukio padarinius ir išsaugoti verslo gyvybingumą, inicijuoja restruktūrizavimo procesą. 

„Išgyvename sudėtingą mūsų verslo raidos etapą, todėl komandos susitelkimas yra vienas svarbiausių įmonės vadovybės tikslų. Kai įmonės ateitimi tiki įvertinti savo srities profesionalai, tai motyvuoja ir įkvepia visą komandą. Dėkojame Eigintui už idėjas ir kompetenciją ir sveikiname Vaidą, kuri mūsų grupėje nuolat tobulėja jau 16 metų “, - pažymėjo „Integre Trans“ įmonių grupės vadovė Žana Kel.

Apskaitos ir audito specialistė V. Jociutė 2018 ir 2019 metais yra tapusi „Metų finansų vadovo“ konkurso finalininke.

„Integre Trans“ turi biurus Lietuvoje, Lenkijoje, Prancūzijoje ir Vokietijoje. Pelningai dirbusios bendrovės pajamos augo nuo 75 mln. eurų 2020 metais, iki 165 mln. eurų 2022-aisiais. Praėjusiais metais „Integre Trans“ pajamos toliau didėjo ir siekė 191,3 mln. eurų, tačiau dėl išaugusios įsipareigojimų ir sąnaudų naštos įmonė pernai patyrė 8,8 mln. eurų nuostolio.   

Daugiau informacijos:

Kristina Černiauskienė

Rinkodaros vadovė

Mob. Tel: +37061615418

 

Pranešimą paskelbė: Fcomm, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-24 12:31
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
pasidalinti
atgal