„airBaltic“ pasirinko RECARO sėdynes „Airbus A220-300“ orlaivių parkui

Hamburgas. Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ ir pasaulinė orlaivių sėdynių gamybos lyderė „RECARO Aircraft Seating“ praneša apie planus aprūpinti oro linijų bendrovės vieno tipo „Airbus A220-300“ orlaivių parką RECARO ekonominės klasės sėdynėmis.

„airBaltic“ taps pirmuoju vežėju Europoje ir antruoju pasaulyje, kuris „Airbus A220-300“ orlaiviuose įrengs šias RECARO sėdynes.

„Šiemet minėsime jau aštuonerius metus nuo tada, kai „airBaltic“ tapo pasauliniu „Airbus A220-300“ tipo orlaivių operatoriumi. Siekdami dar labiau padidinti keleivių komfortą ir kelionės patirtį, džiaugiamės galėdami atskleisti savo planus bendradarbiauti su „RECARO Aircraft Seating“ kuriant naują sėdynių pasiūlymą, kuris bus naudingas „airBaltic“ keleiviams, keliaujantiems plačiame oro linijų bendrovės tinkle Europoje ir už jos ribų“, – teigia „airBaltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Bendradarbiavimas su „airBaltic“ mums, RECARO, suteikia puikių galimybių. Mūsų ekonominės klasės sėdynės pakels keleivių komfortą „airBaltic“ salone į naują lygį, ir esu įsitikinęs, kad šis bendradarbiavimas yra ilgalaikės partnerystės pradžia“, – sako „RECARO Aircraft Seating“ ir „RECARO Holding“ generalinis direktorius Markas Hilleris.

Apie tai šiandien paskelbė Martinas Gaussas ir Markas Hilleris kasmetinėje parodoje „Aircraft Interiors Expo (AIX) 2024“ Hamburge, Vokietijoje.

RECARO orlaivių sėdynės nustato naujus pramonės standartus, pasižyminčius pažangiausiu lengvumo, ergonomiško dizaino ir išskirtinio komforto deriniu. „airBaltic“ keleiviai galės mėgautis erdviomis ir ergonomiškomis sėdynėmis su papildomu komforto lygiu ir funkcijomis, įskaitant integruotą galvos atramą, 30 colių sėdynės aukštį, atlošo atsilenkimą ir individualią elektros prieigą prie kiekvienos sėdynės su USB-C tipo prievadu. Siekiant išlaikyti panašų dizainą visame orlaivių parke, naujosios sėdynės išliks šviesiai pilkos odos dizaino. Planuojama, kad pirmieji „airBaltic“ A220-300 orlaiviai su naujomis sėdynėmis bus pradėti eksploatuoti 2026 m.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ („Air Baltic Corporation AS“) yra 1995 m. įsteigta akcinė bendrovė. Pagrindinė jos akcininkė yra Latvijos valstybė, kuriai priklauso 97,97 proc. akcijų, o kitiems akcininkams – 2,03 proc. „airBaltic“ siūlo skrydžius į daugiau nei 70 Europos, Artimųjų Rytų, Šiaurės Afrikos ir Kaukazo regiono miestų. Per pastaruosius 28 metus „airBaltic“ tapo stipria ir tarptautiniu mastu pripažinta oro transporto bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2 500 darbuotojų. Oro bendrovės „airBaltic“ parką sudaro 47 orlaiviai „Airbus A220-300“, todėl šis orlaivių parkas yra vienas jauniausių Europoje. Aviakompanija yra gavusi tarptautinius apdovanojimus už kompetenciją, novatoriškas paslaugas ir reikšmingus pasiekimus. Dvejus metus iš eilės „Skytrax“ apdovanojo „airBaltic“ kaip geriausią oro transporto bendrovę savo regione. Be to, 2022 m. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) skyrė „airBaltic“ įvairovės ir įtraukties komandos apdovanojimą. 2023 m. oro transporto bendrovė gavo geriausio keleivių salono aptarnavimo Europoje „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą.

Apie „RECARO Aircraft seating“:

„RECARO Aircraft Seating“ yra aviacijos pramonės lyderė, siūlanti aukščiausios kokybės ekonominės, aukščiausios ir verslo klasės sėdynių sprendimus, kuriuose inovacijos dera su komfortu. Kaip pirmaujanti ekonominės klasės sėdynių tiekėja, RECARO garsėja ergonomiškomis lengvų konstrukcijų sėdynėmis ir įsipareigojimu siekti aukščiausios kokybės. Siekdama formuoti oro kelionių ateitį, RECARO daug investuoja į mokslinius tyrimus ir taikomąją veiklą, tačiau didžiausią dėmesį skiria patikimumui, efektyvumui ir tvarumui. Pagrindinė būstinė įsikūrusi Schwaebisch Hall, Vokietijoje, o šeimos įmonės palikimą puoselėja daugiau nei 2 500 kvalifikuotų darbuotojų, dirbančių Kinijoje, Lenkijoje, Pietų Afrikoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. 2023 m. RECARO uždirbo beveik 510 mln. eurų pajamų. Daugiau informacijos rasite interneto svetainėje www.recaro-as.com.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-29 13:19
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
pasidalinti
atgal