Nauji Novature partneriai - Simplanova. Įmonės skelbia strateginę partnerystę: aljansas skirtas pagreitinti verslo sprendimų migraciją į Microsoft Dynamics 365 ekosistemą ir suteikti galimybę išnaudoti dirbtinio intelekto technologijas

2024 m. gegužės 29 d. - „Novature“, veikianti kaip tarptautinė „Microsoft Dynamics“ partnerių platforma, ir „Simplanova“, oficialus „Microsoft“ partneris ir nepriklausomų programinės įrangos tiekėjų (ISV) vystymo centras, šiandien paskelbė apie strateginę partnerystę. Šia partneryste abi šalys siekia paspartinti migraciją į „Microsoft Dynamics 365“ verslo sprendimus, suteikiant kiek įmanoma greičiau modernizuoti ir pritaikyti dirbtinio intelekto technologijų galimybes įmonėms visame pasaulyje.

„Novature“ ir „Simplanova“ pradeda bendradarbiauti optimizuodamos verslo sprendimų vertinimo pajėgumus, kad išanalizuotų dešimčių tūkstančių atskirų Microsoft Dynamics programinės įrangos esamą būklę ir pateiktų partneriams bei jų klientams migracijos ir modernizavimo planą, o prireikus pasiūlytų sprendimus migruoti klientus į Microsoft Dynamics 365 siūlomus atnaujintus ir inovatyvius sprendimus.

Ieva Kukevičienė, „Simplanova“ vadovė, teigia: „Didžiuojamės galėdami šiandien paskelbti apie partnerystę su „Novature“. Dirbdami šioje srityje jau 11 metų, suprantame, koks iššūkis yra perkelti visus „Microsoft Dynamics“ klientus į debesiją, kad jie galėtų pasinaudoti „Microsoft“ ir jos partnerių teikiamomis inovacijomis ir taip kurti ateičiai pasiruošusias įmones. Tapę „Novature“ platformos dalimi, galėsime dar labiau paspartinti „Dynamics“ ekosistemos skaitmeninę transformaciją.“

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Simplanova“, nes ši partnerystė yra dar vienas mūsų žingsnis, įgyvendinant viziją tapti lyderiaujančia „Microsoft Dynamics“ bendruomenės platforma,“ - sakė „Novature“ generalinis direktorius Louis Rustenhoven. „ Mes tikime šio strateginio aljanso sėkme dėl mūsų bendro įsipareigojimo “Microsoft Dynamics“ technologijoms, darbui su partneriais, o ne galutiniais klientais, ir mūsų bendros ekspertizės bei techninių paslaugų pajėgumų augimui. Kartu galime geriausiai panaudoti abiejų bendrovių turimus migracijos ir programinės įrangos vystymo išteklius, atliepdami pasaulinę skaitmeninės transformacijos paklausą.

„Novature“ yra įmonių grupė, valdanti „Companial“, didžiausią ir daugiau nei 1000 „Microsoft Dynamics“ partnerių vienijančią bendruomenę visame pasaulyje. „Novature“ taip pat valdo „DycoTrade“, Dynamics nepriklausomos programinės įrangos tiekėją (angl. ISV) ir sistemų integratorių (angl. SI), teikiančią pažangius sprendimus plataus mąsto produktų prekyba (angl. Commodity Trading) užsimančioms bendrovėms visame pasaulyje.

„Novature“ yra ambicinga bei sparčiai auganti bendrovė, siekianti tarptautiniu mastu suvienyti kitus „Microsoft Dynamics“ nepriklausomus programinės įrangos tiekėjus (angl. ISV) ir paslaugų teikėjus, kad padėtų „Microsoft Dynamics“ partneriams ir jų klientams augti bei prisitaikyti prie sparčiai besikeičiančios verslo sprendimų pasiūlos ir dirbtinio intelekto integracijos.

Daugiau informacijos apie partnerystę rasite interneto svetainėse www.novature.com ir www.simplanova.com.

Apie „Novature“:

„Novature“ yra „Microsoft Dynamics“ įmonių, kurias sieja panašūs siekiai: skaitmeniškai transformuoti įvairaus dydžio įmones, naudojant „Microsoft Dynamics“, „Power Platform“ ir dirbtiniu intelektu paremtą verslo programinę įrangą, kontroliuojančioji bendrovė. „Novature“ buvo įkurta 2022 m. liepos mėn., bendradarbiaujant bendrovėms „Companial“ ir „DycoTrade“.

Apie „Simplanova“:

Simplanova, kuri yra įsikūrusi Vilniuje, Lietuvoje, ir kuri buvo įkurta 2013 m., nuo įkūrimo sparčiai ir sėkmingai augo „Dynamics“ ekosistemoje ir šiuo metu gali pasigirti plačiu daugiau nei 234 partnerių tinklu 38 šalyse, apimančiose Europą ir Jungtines Amerikos Valstijas. Kaip „Microsoft“ modernizavimo centras, „Simplanova“ padeda „Microsoft Dynamics“ partneriams įvertinti ir migruoti senąsias „Dynamics NAV“ sistemas į „Business Central“. Būdama vienas iš nedaugelio oficialių „Microsoft“ ISV vystymo centrų, „Simplanova“ taip pat leidžia partneriams visapusiškai išnaudoti „Dynamics 365“ platformos privalumus savo verslo sprendimams.

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-30 14:10
Verslas, ekonomika, finansai, Žiniasklaida, viešieji ryšiai
pasidalinti
atgal