Švietėjiška protesto akcija "Lietuva - ne Sodoma"

Renginio tipas: Renginys
Renginio data: šeštadienis, 2024 birželio 8
Renginio pradžia: 13:00
Renginio pabaiga: šeštadienis, 2024 birželio 8
Renginio vieta: V.Kudirkos aikštė, Vilnius

„Tuomet VIEŠPATS tarė: „Šauksmas prieš Sodomą ir Gomorą taip padidėjo ir jų nuodėmė yra tokia sunki, kad aš turėjau nužengti ir pamatyti, ar jie iš tikro elgėsi pagal mane pasiekusį šauksmą“ Pr 18, 20-21 „Tuomet VIEŠPATS lijo ant Sodomos ir Gomoros siera ir ugnimi. Jis sunaikino tuos miestus ir visą lygumą drauge su visais miestų gyventojais ir žemės augmenija“ Pr 19, 24-25


Šventasis Raštas byloja, kad Dievas ypatingai nekenčia homoseksualizmo nuodėmės, už ką ir sunaikino Sodomą ir Gomorą. Visa LGBT ideologija yra paremta nuodėme ir jos propagavimu. Apklausos rodo, kad didžioji Lietuvos visuomenės tai supranta ir nepritaria LGBT ideologijos prievartiniam brukimui. Todėl mes renkamės taikiam, ne partiniam protestui, kurio tikslai yra:
1. Išreikšti nepritarimą LGBT ideologijai ir jos brukimui Lietuvos visuomenei;
2. Informuoti visuomenę apie sukurtą interneto puslapį www.stoplgbtideologijai.lt;
3. Šviesti visuomenę apie LGBT ideologijos žalą ir grėsmę Lietuvos valstybei, nacionaliniam saugumui;
4. Kviesti visuomenę pasirašyti peticiją, tokiu būdu išreiškiant palaikymą už savo religinius įsitikinimus persekiojamam Petrui Gražuliui.


Akcijos programa


13 val. V.Kudirkos aikštėje pasistatysime raudonos spalvos palapinę, ant jos bus užrašas „Diskusijų palapinė“. Savanorių komanda dalins praeiviams reklaminius lankstinukus ir lipdukus, kvies į diskusijų palapinę padiskutuoti bei pasirašyti peticiją. Kiti savanoriai laikys plakatus su užrašais „Lietuva – ne Sodoma“, „Lovos reikalus palikite lovoje“, „Ištvirkavimas nėra meilė“ ir kt.
Akciją organizuoja krikščioniška viešoji įstaiga „Tiesa išlaisvina“, kuri laikosi principo „Mylėk nusidėjėlį, nekęsk nuodėmės“. Organizacija neskleidžia jokios neapykantos ar nepagarbos LGBT žmonėms, bet kategoriškai nepritaria LGBT ideologijai, kuri prieštarauja didžiosios visuomenės daugumos vertybėms.
Prie akcijos prisijungti kviečiami visi, palaikantys prigimtines vertybes. Planuojama, kad akcijoje dalyvaus iki 100 dalyvių. Tikėtina, kad jų daugiausiai bus, kai pro renginio vietą žygiuos „Pasididžiavimo“ eitynių dalyviai. Organizatoriai užtikrina, kad laikysis rimties, nesivels į jokias provokacijas. Akcija baigsis 18 val.


Kodėl remiame P.Gražulį


Tai, kas dabar vyksta su P.Gražuliu, neturi nieko bendro nei su jo asmenine charakteristika, nei su asmeniniais santykiais, nei su partiniais interesais. Tai – moralinio ir politinio principo klausimas. Arba valstybė (jau ne Vilniuje, o Briuselyje) leis sau naikinti mūsų religines ir politines laisves, arba mes šias laisves apginsime. Mes giname P.Gražulį taip, kaip gintume bet kurį nepažįstamąjį, užpultą gatvėje plėšikų.

Pranešimą paskelbė: Viešoji įstaiga "Tiesa išlaisvina"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-05-30 18:43
Kultūra, Krašto apsauga, saugumas
Renginio pradžia
2024-06-8, šeštadienis13:00
Renginio pabaiga
2024-06-08
Renginio vieta
V.Kudirkos aikštė, Vilnius
pasidalinti
atgal