Kokie yra populiariausi seifų gamintojai?

Šiais laikais vis daugiau žmonių nusprendžia įsigyti seifą. Jis praverčia tiek nuosavuose namuose, tiek biure ar kitose vietose, kuriose gali būti pasikėsinama į turtą. Daugelis žmonių seife laiko pinigus, svarbius dokumentus ir laikmenas, juvelyrinius dirbinius, prabangią įrangą, nuotraukas ar net ginklus. Kita vertus, pasirinkti tinkamą variantą ne visuomet paprasta. Rinkoje egzistuoja nemažai skirtingų seifų. Jie skiriasi savo dydžiais, užraktų tipais bei saugumo klasėmis. Be to, kai kurie seifai labiau saugo nuo vagysčių, kiti – nuo gaisro pavojaus. Daugeliui žmonių taip pat aktuali pasirinkto varianto kaina ir prekinis ženklas. Šį kartą aptarsime būtent pastarąjį aspektą. Taigi – kokie populiariausi seifų gamintojai vyrauja dabartinėje Lietuvos rinkoje? 

Griffon seifai

Griffon seifai išlieka vienu iš populiariausių pasirinkimų. Tai – ukrainiečių prekinis ženklas, pasižymintis kokybe ir patikimumu. Griffon taip pat gamina ugniai atsparius seifus. Kai kurie iš jų daiktus nuo gaisro gali apsaugoti net iki 60 minučių. Bet kokiu atveju, pasirinkimo tikrai netrūksta. Šis prekinis ženklas siūlo skirtingus seifus, kurie pasižymi įvairiomis saugumo klasėmis, dydžiais ir užraktų tipais. Griffon nuo pat veiklos pradžios pabrėžė aukštos kokybės bei patikimumo svarbą. Tai, jog žmonės vis dar perka šio prekinio ženklo seifus, greičiausiai įrodo, kad gamintojams pavyko įgyvendinti savo tikslus.  

Brihard seifai

Brihard seifai yra pagarsėję kaip pasižymintys geriausiu kainos ir kokybės santykiu. Šis prekinis ženklas siūlo tikrai aukštą kokybę, tačiau ne itin brangiai, lyginant su kai kuriais kitais variantais. Brihard seifai taip pat pasižymi patvaria apdaila, saugumu, patogiais užraktais. Kompanijos naudojamos lazerių technologijos užtikrina gamybos tikslumą, o naujausios technologijos padeda sukurti atsparumą ugniai. Tai vienas iš populiariausių pasirinkimų rinkoje, ieškantiems optimalaus kainos ir kokybės santykio. Taigi, jeigu Jums svarbu, kad įsigytas seifas būtų patikimas, tačiau neturite itin didelio biudžeto, greičiausiai tai yra geriausias variantas. 

ISS – Inter Sicherheits Service seifai

ISS – Inter Sicherheits Service – tai vienas iš populiariausių seifų gamintojų visoje Europoje, rinkoje vyraujantis beveik 30 metų. Šis prekinis ženklas ypatingą dėmesį skiria būtent gaminių kokybei ir patikimumui. ISS – Inter Sicherheits Service seifai taip pat pasižymi funkcionalumu bei nemenka įvairove. Klientai gali rinktis iš daug skirtingų saugumo klasių, užraktų tipų ir dydžių. Be to, didelė dalis seifų pasižymi atsparumu ugniai net iki 60 minučių. ISS – Inter Sicherheits Service gamyklos yra tiek Vokietijoje, tiek Lenkijoje. Šio prekinio ženklo seifai atitinka griežčiausius Europos saugumo standartus. Taigi, tai puikus pasirinkimas, norintiems apsaugoti sau brangius daiktus – juvelyrinius dirbinius, pinigus, laikmenas, dokumentus, įvairią įrangą arba ginklus. ISS – Inter Sicherheits Service seifai saugos tiek nuo įsilaužimų, tiek nuo gaisro pavojaus. 

Technomax seifai

Technomax – dar vienas populiarus seifų gamintojas tiek Europoje, tiek už jos ribų. Šio prekinio ženklo gaminiai itin vertinami dėl prieinamos kainos. Tačiau tai tikrai nereiškia, jog Technomax seifai nėra kokybiški. Prekinis ženklas siūlo geriausią įmanomą kainos bei kokybės santykį, kuris tinka daugeliui klientų. Technomax seifai pasižymi dideliu patikimumu ir įvairove. Galima rinktis iš skirtingų saugumo klasių, dydžių, užrakto tipų. Kita vertus, svarbu paminėti, jog būtent šis prekinis ženklas taip pat siūlo vieną ilgiausių apsaugų nuo ugnies. Technomax priešgaisriniai seifai daiktus apsaugo nuo 30 iki 120 minučių. Taigi, jeigu Jums aktualus būtent gaisro pavojus, greičiausiai tai yra vienas iš geriausių pasirinkimų. 

Pranešimą paskelbė: UAB Market Rats
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
Žiūrėti 15min.lt portale 2024-05-31 08:58
NT, statyba
pasidalinti
atgal