Nuo šiol „Švaros brolių“ bekontaktėse plovyklose bus galima išmaudyti ir savo šunis

Bekontakčių savitarnos plovyklų tinklas „Švaros broliai“ pristato naują paslaugą – savitarnos zoną „Dog Wash“, skirtą savarankiškam šunų maudymui. Savo keturkojus lankytojai gali išmaudyti Kaune, Raudondvario pl. 115E esančioje „Švaros brolių“ plovykloje.

„Ieškome būdų kaip savo klientams pasiūlyti dar daugiau naudingų paslaugų. Savitarnos plovyklose jau įpratome po kelionių su augintiniais kruopščiai susitvarkyti automobilius, o nuo šiol galėsime tuo pačiu  kokybiškai išmaudyti ir savo šunis. Taip liks švarūs ir automobiliai, ir augintiniai, ir namai bei jų vonios. Kol kas startuojame su viena plovykla ir, įvertinę rezultatus, spręsime dėl tolesnės „Dog Wash“ zonos plėtros“, – sako „Švaros brolių“ vadovė Lina Žagarienė.

Keturkojų švarinimui skirta speciali savitarnos plovyklos zona „Dog Wash“, turinti saugiam šunų plovimui pritaikytą stotelę.

Maudymui rekomenduojamas aštuonių žingsnių procesas: vonelės dezinfekavimas, plovimas vandeniu, šampūnu ir jo išskalavimas vandeniu, augintinio kailio palepinimas kondicionieriumi ir jo skalavimas vandeniu, vakuuminis džiovinimas ir džiovinimas oro srove.

„Kaip ir plaunant automobilį, taip ir čia lankytojai gali patys rinktis norimas programas ir jų kiekį. Mūsų skaičiavimais, vidutiniškai šuns maudymas pilna programa užtrunka iki 30 minučių. Stotelėje naudojame šunų priežiūros specialistų atrinktą šampūną ir kondicionierių, kurie tinka jautrią odą turintiems gyvūnams, o šeimininkai maudymo zonoje ras prijuostes, padėsiančias apsisaugoti nuo vandens. Taip pat, esant poreikiui, bus galima naudoti ir nuosavas augintinių švaros priemones“, – teigia L. Žagarienė.

Atsiskaityti už plovimą galima monetomis arba SNABB programėle. Šuns maudymas, priklausomai nuo jo veislės ir dydžio, vidutiniškai kainuos nuo 3 iki 17 eurų. Birželio 7-14 dienomis, programėlėje įvedus nuolaidos kodą DOG, savo augintinius bus galima maudyti nemokamai.

Šiuo metu Lietuvoje „Švaros brolių“ vardu veikia 21 bekontaktė savitarnos plovykla.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-06-07 08:38
Laisvalaikis, pramogos, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal