Logistikos valdymo sistema Cargo Stream žengia į priekį su dirbtinio intelekto sprendimais: automatizacijos lygis pasiekė 60-80%

Lietuvoje sukurta ir naudojama visoje Europoje, logistikos valdymo sistema Cargo Stream sėkmingai įgyvendino dvejų metų trukmės projektą, skirtą dirbtinio intelekto (AI) technologijų integravimui į visus logistikos procesus. Rezultatai kalba patys už save – vidutinėms ir didelėms įmonėms pasiektas 60-80% automatizacijos lygis, kuris žymiai padidina veiklos efektyvumą ir pelningumą.

Logistikos sektorius susiduria su daugybe iššūkių – nuo išaugusių žmogiškųjų išteklių kainų iki nuolat kintančios rinkos situacijos. Dabar naudojamos tradicinės sistemos (angl. – legacy software) tampa visiškai nebeefktyvios, kadangi viskas paremta rankiniu darbu ir dideliais žmogiškais resursais - užsakymų apdorojimas, pardavimai, planavimas ir apskaita, tampa vis mažiau efektyvios šiuolaikiniame pasaulyje. Cargo Stream sprendimai leidžia šiuos procesus ne tik optimizuoti, bet ir visiškai automatizuoti, taip pašalinant žmogiškųjų klaidų galimybę ir žymiai sumažinant operacinių išlaidų lygį.

Cargo Stream sukurtos AI technologijos leidžia realiu laiku analizuoti ir apdoroti didelius duomenų kiekius, numatyti paklausos svyravimus ir optimizuoti maršrutus. Tai leidžia ekspedijavimo ir pervežimų įmonėms dirbti efektyviau, greičiau ir pelningiau, nepriklausomai nuo jų dydžio ar veiklos apimties.

„Didžiuojamės galėdami pristatyti šį proveržį Lietuvos ir tarptautinėje logistikos rinkoje. Iki šiol mūsų fokusas buvo produkto vystymas, nors ir per paskutinius metus įmonių grupės pajamos padidėjo beveik 30 kartų“, – sako Cargo Stream operacijų vadovas Šarūnas Belickas. „Mūsų komanda deda dideles pastangas, kad mūsų klientai galėtų pasinaudoti pažangiausiomis technologijomis ir maksimaliai išnaudoti savo verslo potencialą.“

Cargo Stream automatizacijos sistema jau naudojasi vidutinės ir didelės ekspedijavimo ir pervežimų paslaugas teikiančios įmonės Lietuvoje, Lenkijoje ir Didžiojoje Britanijoje, kurios džiaugiasi pastebimai pagerėjusiais veiklos rezultatais ir didesniu konkurencingumu rinkoje.

Daugiau informacijos apie Cargo Stream ir jos sprendimus rasite svetainėje www.cargo.stream arba susisiekę su mūsų komanda [email protected].

Pranešimą paskelbė: UAB Kelių sistemos
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-06-13 17:05
Verslas, ekonomika, finansai, Transportas
pasidalinti
atgal