Jau 102 -sis Pirmadienio mitingas įvyko birželio 17 d. 18.30 Katedros aikštėje, prie paminklo Lietuvos Didžiajam kunigaikščiui Gediminui!

Šiandien įvyko jau 102 Pirmadienio mitingas.

Šio mitingo tikslas pristatyti visuomenei Lietuvoje veikiančias skerdiko Putino režimui opozicines grupes. Kelios finansuoja ir Ukrainos karines pajėgas, pvz. Action4.life . Tai Baškirijos, Kazachstano, Baltarusijos, Rusijos, Krymo totorių opozicija. Ukrainos pusėje kovoja baltarusių ir rusų pulkai.

Arkadijus Vinokuras FB. Kiekvieną mitingą žiūri nuo 1 000 iki 2 000 žmonių. Dar apie 15 000 gauna informaciją kas savaitę vien mano FB paskyroje. Apie Pirmadienio mitingų svečius visai Lietuvos žiniasklaidai platina BNS žinių agentūra.

Pirmadienio mitingo dalyviai:

Dmitry Zakhvatov  – pabėgėlis iš Rusijos, teisininkas, žmogaus teisių aktyvistas, paramos Ukrainos kariams organizacijos Action4.life vadovas https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=286154281143770&id=100092476008131&mibextid=WC7FNe&rdid=OovCVx5ESBAgwQkK

Zamanbek Tleuliev Kazachstano opozicijos koordinavimo tarybos narys

Ruslanas Gabbasovas Baškirų nacionalinio judėjimo užsienyje komiteto vadovas

Atstovas/vadovas – Legionas „ Rusijos laisvė“ (RDK) kovojantis Ukrainos pusėje prieš Kremliaus skerdikus. Telefonu iš Ukrainos fronto.

Baltrusis iš Odesos

Vlad Shipitsin - akcijos Strategija 18 Vilniuje organizatorius, Krymo totorių gynėjas, pabėgėlis nuo skerdiko Putino režimo

Pirmadienio mitingus veda Arkadijus Vinokuras.

Pirmadienio mitingų koordinatorė Auksė Dransard.

Pirmadienio mitingo vertėjas Ruslanas Skrobacas

Pirmadienio mitingų fotografas Nail Garejev.

Pranešimą paskelbė: Arkadijaus Vinokuro Individuali veikla
2024-06-17 21:03