30 milijonų „Bybit" vartotojų: kriptovaliutų biržos platforma pasiekė stulbinamą augimą

DUBAJUS, JAE, 2024 m., birželio 19 d. /PRNewswire/ -- „Bybit", viena iš trijų didžiausių pasaulyje kriptovaliutų biržų pagal prekybos apimtį,  šiandien švenčia svarbų etapą: daugiau nei 30 milijonų registruotų vartotojų visame pasaulyje. Šis puikus pasiekimas ateina kartu su išskirtinio augimo laikotarpiu, įtvirtindamas „Bybit" kaip lyderę blokų grandinės pramonėje.

Rinkos dalis sparčiai auga, vartotojų pasitikėjimas klesti

Remiantis naujausia „Kaiko Research" ketvirčio ataskaita, „Bybit" rinkos dalis prekiaujant neatidėliotinais sandoriais išaugo nuo 2 % 2023 m. iki stulbinančio 9,3 % 2024 m., o tai yra beveik 400 %. Šis reikšmingas šuolis nuo praėjusių metų 7,3 % tvirtai įtvirtina „Bybit" kaip kriptovaliutų biržos lyderę.

„Bybit" šį augimą sieja su tvirtu įsipareigojimu užtikrinti vartotojų saugumą ir pasitikėjimą. Bendrovė teikia pirmenybę turto saugumui reguliariai skelbdama rezervo patikrinimo auditus, užtikrindama skaidrumą ir atskaitomybę vartotojų lėšomis. Be to, „Bybit" gali pasigirti nepriekaištingu saugumu – nuo pat jos įkūrimo 2018 m. nebuvo didelių gedimų ar įsilaužimo incidentų.

Šį pasiryžimą užtikrinti saugumą ir skaidrumą dar labiau patvirtina pramonės pripažinimas. Neseniai paskelbtoje CCData kriptovaliutų biržos lyginamojo indekso ataskaitoje „Bybit" gavo puikų 10/10 pasitikėjimo balą iš „CoinGecko" ir „AA" įvertinimą.

„Pasiekti 30 milijonų registruotų vartotojų yra nuolankus pasiekimas, ir tai nebūtų įmanoma be tvirtos mūsų energingos pasaulinės kriptovaliutų bendruomenės paramos", – sakė „Bybit" Co-founder and CEO Ben Zhou. „Esame nepaprastai dėkingi už jų pasitikėjimą ir esame pasiryžę teikti geriausias savo klasėje, patikimas paslaugas, pritaikytas vietos poreikiams. „Bybit" aktyviai bendradarbiauja su reguliavimo institucijomis visame pasaulyje, kad užtikrintų atitiktį reikalavimams ir atsakingai diegiamas naujoves."

Žvelgiant į priekį: atotrūkio nuo „Web3" mažinimas

„Bybit" nuolat buvo „Web3" naujovių priešakyje, keisdama tai, kaip vartotojai sąveikauja su blokų grandinės ekosistema per į vartotoją orientuotas ir patrauklias platformas. 2024 m. išplėtėme savo pasiūlymų paketą su naujoviškais sprendimais, tokiais kaip „Airdrop Arcade", „NFT Pro" ir „Inscription Marketplaces".

Šios platformos yra kruopščiai sukurtos ne tik siekiant sumažinti kliūtis patekti į rinką ir supaprastinti vartotojų patirtį, bet ir ją praturtinti, ieškant galimybių investuoti į įvairius perspektyvius, populiarius ir „blue-chip" žetonus bei projektus ir juos remti. Mūsų naujausia „Solana Fiesta" ir „Bitcoin economy" tiesioginė transliacija daugelį „Web3" susidomėjusių asmenų supažindino su sparčiai augančiomis ekosistemomis ir jų galimybėmis.

Ši priežiūra nuosekliai užtikrina, kad mūsų vartotojai galėtų naudotis naudingiausiomis ir patikimiausiomis galimybėmis „Web3" erdvėje, todėl dalyvavimas yra ne tik lengvesnis, bet ir malonesnis dėl žaidybinimo ir pažangios duomenų žvalgybos. Šis įsipareigojimas apima būsimą „Bybit Web3 DEX Pro", pažangios decentralizuotos biržos platformos, veikiančios naudojant revoliucinę „i-SMART" duomenų žvalgybos technologiją, pristatymą. Tai rodo „Bybit" įsipareigojimą naujovėms, kurios suteikia galių, suteikiant priemones, kurios ne tik atitinka, bet ir viršija šiuolaikinių prekybininkų ir investuotojų poreikius.

„Šiandienos etapas reiškia daugiau nei tik skaičius; tai liudija mūsų nuolatinį atsidavimą kriptovaliutų aplinkos revoliucijai", – pabrėžė Zhou. „Bybit" vis dar yra pasiryžusi formuoti kriptovaliutų ateitį. Mes ir toliau vadovausimės klausymosi, rūpinimosi ir tobulėjimo vertybėmis, kad galėtume aptarnauti 30 milijonų vartotojų siūlydami profesionaliausius produktus. Mūsų klientų interesų apsauga bus įtvirtinta visuose produktų projektuose. Mes įsivaizduojame pasaulį, kuriame „Web3" suteikia galimybių kiekvienam asmeniui, kur finansinė įtrauktis yra ne tik tikslas, bet ir realybė."

#Bybit / #TheCryptoArk / #BybitWeb3

Apie „Bybit"

„Bybit" yra viena iš trijų didžiausių kriptovaliutų biržų pasaulyje pagal prekybos apimtį, turinti daugiau nei 30 milijonų vartotojų. 2018 m. įkurta „Bybit" siūlo profesionalią platformą, kurioje kriptovaliutų investuotojai ir prekiautojai gali rasti itin greitą atitikimo variklį, klientų aptarnavimą 24/7 ir bendruomenės pagalbą įvairiomis kalbomis. „Bybit" didžiuojasi tapusi „Formulės-1" konstruktorių ir vairuotojų čempionų – „Oracle Red Bull Racing" komandos – partnere.

Daugiau informacijos apie „Bybit" rasite apsilankę „Bybit Press".
Jei turite klausimų žiniasklaidos atstovams, susiekite: [email protected] 
Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite: https://www.bybit.com 
Informacijos apie atnaujinimus ieškokite: „Bybit" bendruomenės ir socialiniai tinklai

„Discord" | „Facebook" | „Instagram" | „LinkedIn" | „Reddit" | „Telegram" | „TikTok" | „X" | „Youtube"

Nuotrauka – https://mma.prnewswire.com/media/2420526/30_Million_Bybit_Users_Cryptocurrency_Exchange_Platform_Achieves_Staggering_Growth.jpg

Logotipas – https://mma.prnewswire.com/media/2267288/Logo.jpg

„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-06-19 14:03
Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal