Seimo Pirmininkė pasveikino Kanados parlamentą nacionalinės šventės proga

2024 m. liepos 1 d. pranešimas žiniasklaidai (daugiau naujienų)

Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seimo ir savo vardu pasveikino Senato Pirmininkę Reimondą Ganjė (Raymonde Gagné) ir Bendruomenių Rūmų Pirmininką Gregą Fergusą (Greg Fergus) Kanados dienos proga.

Sveikindama Seimo Pirmininkė taip pat rašė apie glaudžius Lietuvos ir Kanados santykius ir sėkmingą bendradarbiavimą Šiaurės Atlanto sutarties organizacijoje. Ir padėkojo už nuolatinę Kanados paramą Ukrainai.

„Ši parama padeda Ukrainai ginti demokratinio pasaulio vertybes ir savo, kaip tautos, apsisprendimo teisę. Ji labai svarbi siekiant atkurti taiką ir palaikyti taisyklėmis grįstą pasaulio tvarką, – pabrėžė V. Čmilytė-Nielsen. – Lietuva taip pat labai dėkinga už Jūsų indėlį stiprinant Baltijos šalių saugumą. Tikime, kad ir toliau plėtosime konstruktyvią partnerystę.“

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija
2024-07-01 06:00