Naujos galimybės Lietuvos įmonėms, norinčioms pradėti vykdyti veiklą Ukrainoje

Nepaisant tebesitęsiančio Ukrainos ir Rusijos karo, Ukrainai reikia prekių ir paslaugų, kurias gali teikti Lietuvos įmonės. Abromavicius Attorneys, advokatų profesinė bendrija pradeda teikti teisines paslaugas Lietuvos įmonėms, norinčioms pradėti vykdyti veiklą Ukrainoje.

Abromavicius Attorneys teikiamos teisinės paslaugos apima Lietuvos ir Ukrainos teisės konsultacijas dėl įsisteigimo Ukrainoje, įmonių teisės, komercinės teisės, energetikos teisės. Mūsų advokatų kontora turi atstovus Ukrainoje, kurie gali teikti konsultacijas apie Ukrainoje taikomus veiklos reikalavimus.

Rinkos apžvalga

Šiuo metu Ukrainoje didžiausią poreikį turi šios prekės ir paslaugos:

Statybos sritis: Šalis atstato ir remontuoja sugadintą infrastruktūrą, todėl šiame sektoriuje labai reikia žinių ir statybinių medžiagų.

Energetikos sektorius: Daugiausia dėmesio skiriama tradiciniams ir atsinaujinantiems energijos šaltiniams, todėl energijos gamybos, paskirstymo ir inovacijų srityje veikiančioms bendrovėms atsiveria daug galimybių.

IT verslas: Ukraina sukūrė lengvatinį mokesčių režimą IT verslui, suteikiantį daugybę lengvatų, įskaitant supaprastintą registracijos procesą ir mokesčių sąlygas. Dėl to ši šalis yra patraukli vieta technologijų įmonėms, norinčioms plėstis.

Logistika: Efektyvios ir patikimos logistikos paslaugos yra labai svarbios dabartinėmis Ukrainos sąlygomis, todėl atsiranda galimybių įmonėms, kurios gali padėti racionalizuoti tiekimo grandines ir transportavimą.

Teisinės konsultacijos Lietuvos įmonėms

Lietuvos verslas turi galimybę sudaryti  B2B sutartis ir dalyvauti valstybiniuose viešuosiuose konkursuose. Mūsų tikslas - supaprastinti šį procesą, teikiant visapusišką teisinę pagalbą ir konsultacijas kiekviename žingsnyje.

Mūsų advokatų kontora gali jums padėti:

Dukterinių įmonių arba filialų steigimas: Mes atliekame visą procesą, užtikrindami atitiktį vietos teisės aktams.

Registracija konkursų sistemose: Mes palengvinsime jūsų prisijungimą prie Ukrainos konkursų sistemos ir suteiksime galimybę dalyvauti viešuosiuose pirkimuose.

Būtinų licencijų įsigijimas: Mūsų komanda užtikrins visas reikalingas licencijas, kad galėtumėte teisėtai ir efektyviai veikti Ukrainoje.

Darbuotojo teisinis statusas: Užtikriname, kad jūsų darbuotojams, nepriklausomai nuo jų pilietybės, būtų suteiktas tinkamas teisinis statusas ir apsauga.

Teisiniai ginčai: Mūsų teisininkai ekspertai yra pasirengę greitai ir efektyviai išspręsti bet kokius teisinius ginčus, kylančius po įmonės įsteigimo.

Gairės veiklos pradžiai Ukrainoje

Mūsų advokatų kontora parengė gaires įmonėms, kurios planuoja pradėti vykdyti veiklą Ukrainoje. Šios gairės yra nemokamos. Jas atsiųsime kiekvienai įmonei individualiai, jeigu parašysite mums el. paštu: [email protected].

Giedrius Abromavičius

Advokatas

[email protected]

 +370 633 66066.

www.aattorneys.legal

Pranešimą paskelbė: Abromavicius Attorneys, advokatų profesinė bendrija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-07-09 17:32
Prekyba, Verslas, ekonomika, finansai
pasidalinti
atgal