„airBaltic“ skelbia populiariausias 2024 m. rugpjūčio kryptis iš Vilniaus

Vilnius. Pirmaujanti oro linijų bendrovė Baltijos šalyse „airBaltic“ skelbia mėgstamiausias keleivių rugpjūčio mėnesio kryptis iš Vilniaus – Amsterdamas, Krokuva ir Dubrovnikas. Analizuodama bilietų pardavimus ir kelionių tendencijas, oro bendrovė atpažino įvairias kryptis, kurios 2024 m. rugpjūtį bus populiarios tarp keliautojų.

Iš Vilniaus „airBaltic“ kasdien skraidina į Amsterdamą ir du kartus per savaitę – į Krokuvą ir Dubrovniką. Be to, oro bendrovė neseniai pradėjo ištisus metus du kartus per savaitę vykdyti tiesioginį skrydį iš Palangos į Amsterdamą, kuris tampa vis populiaresnis tarp bendrovės klientų. Be šių krypčių, rugpjūtį tarp labiausiai mėgstamų „airBaltic“ maršrutų iš Vilniaus taip pat yra Miunchenas, Lisabona, Paryžius ir Nica. Ateinančio mėnesio kelionių pageidavimai rodo didelį susidomėjimą Kroatijos kryptimis, taip pat didžiaisiais Europos miestais, kuriuose galima patirti ir poilsinių, ir verslo kelionių įspūdžių.

Gegužės mėnesį „airBaltic“ išplėtė savo skrydžių tinklą ir pradėjo skraidyti 15 naujų krypčių, įskaitant skrydžius į septynias naujas Pietryčių Europos šalis. Be to, artėjantį žiemos sezoną oro linijų bendrovė planuoja atidaryti šešis naujus maršrutus: iš Vilniaus į Oslą (Torp), iš Rygos į Madeirą, Insbruką, Šarm el Šeichą ir Hurgadą bei iš Talino į Kitilę. Šiais metais „airBaltic“ iš visų bazių skraidins daugiau nei 130 maršrutų – tai yra rekordinis skaičius – ir užtikrins vieno sustojimo susisiekimą su kitomis pasaulio šalimis per 24 bendrojo kodo partnerius.

Visuose „airBaltic“ skrydžiuose galima skristi ir ekonomine, ir verslo klase. Verslo klasės keleiviai gali naudotis visapusišku visų paslaugų paketu, įskaitant pirmenybinę registraciją ir įlaipinimą, laisvą vietą kabinos priekyje, suteikiančią daugiau privatumo, trijų patiekalų gurmanišką maistą, neribotą kiekį gėrimų ir greitesnį išlaipinimą atvykus.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione. Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galima rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Apie „airBaltic“:

„airBaltic“ („Air Baltic Corporation AS“) yra 1995 m. įsteigta akcinė bendrovė. Pagrindinė jos akcininkė yra Latvijos valstybė, kuriai priklauso 97,97 proc. akcijų, o kitiems akcininkams – 2,03 proc. „airBaltic“ siūlo skrydžius į daugiau nei 70 Europos, Artimųjų Rytų, Šiaurės Afrikos ir Kaukazo regiono miestų. Per pastaruosius 28 metus „airBaltic“ tapo stipria ir tarptautiniu mastu pripažinta oro transporto bendrove, kurioje dirba daugiau nei 2 500 darbuotojų. Oro bendrovės „airBaltic“ parką sudaro 47 orlaiviai „Airbus A220-300“, todėl šis orlaivių parkas yra vienas jauniausių Europoje. Aviakompanija yra gavusi tarptautinius apdovanojimus už kompetenciją, novatoriškas paslaugas ir reikšmingus pasiekimus. Trejus metus iš eilės „Skytrax“ apdovanojo „airBaltic“ kaip geriausią oro transporto bendrovę savo regione. Be to, 2022 m. Tarptautinė oro transporto asociacija (IATA) skyrė „airBaltic“ įvairovės ir įtraukties komandos apdovanojimą. 2023 m. oro transporto bendrovė gavo geriausio keleivių salono aptarnavimo Europoje „APEX Passenger Choice“ apdovanojimą. Be to, 2024 m. „airBaltic“ buvo apdovanota „PROS AI Innovator“ apdovanojimu už dirbtinio intelekto panaudojimą siekiant transformacinių rezultatų ir veiklos optimizavimo.

Pranešimą paskelbė: Integrity PR, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-07-10 11:42
Verslas, ekonomika, finansai, Turizmas
Kontaktinis asmuo
airBaltic Korporatyvinės komunikacijos skyrius
A/S Air Baltic Corporation
[email protected]
pasidalinti
atgal