Jau 105 -sis Pirmadienio mitingas vyks liepos 15 d. 18.30 Katedros aikštėje, prie paminklo Lietuvos Didžiajam kunigaikščiui Gediminui!

Šis mitingas skirtas ukrainiečių balsams Lietuvoje ir Ukrainoje. Karas vietoje nestovi, ryja nieko dėtas aukas. Kol psichopatas Putinas ir jo aplinka nebus sustabdyta, grėsmė kabės ir virš mūsų galvų. Klausykitės ne tik ukrainiečių skaudžios patirties, bet ir girdėkite jų atsidavimą savo tėvynei ir – Pergalei. Jiems šis žodis nėra tuščias garsas: arba pergalė, arba mirtis tautai. Remkime Ukrainą iki pergalės. Slava Ukraini!

Tiesioginė transliacija FB paskyroje Arkadijus Vinokuras. Kiekvieną mitingą žiūri nuo 1 000 iki 3 000 žmonių. Dar apie 15 000 gauna informaciją kas savaitę vien mano FB paskyroje. Apie Pirmadienio mitingų svečius visai Lietuvos žiniasklaidai platina BNS žinių agentūra.


Pirmadienio mitingo dalyviai:


Elizabeth Pukas – ukrainietė, Vytauto Didžiojo universiteto politologijos ir ekonomikos 2 kurso studentė ir Kijevo Mohylos akademijos I kurso kultūrologijos studentė. (Telefonu iš Kijevo)

Natalija Humaniuk – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Psichologinės paramos departamento vyriausiasis specialistas (Telefonu iš Odesos).

Katerina Oxotnik – Dniepro naujienų svetainės 056.ua vyriausioji redaktorė ir šiuo metu dirba Vilniuje.

Valerija – lietuvė, Tarptautinio „Vološkos“ fondo savanorė nuo 2014 m. nuo karo pradžios Ukrainoje. Ji padeda užsienio savanoriams, kurie stojo ginti Ukrainos nepriklausomybės ir teritorinio vientisumo. (Telefonu iš Kijevo).

Kalbės ir dainuos: Olga Makarenko, muzikologė ukrainietė dainininkė. Dainos įrašas. (Telefonu iš Odesos)


Pirmadienio mitingus veda Arkadijus Vinokuras.

Pirmadienio mitingų koordinatorė Auksė Dransard.

Pirmadienio mitingo vertėjas

Pirmadienio mitingų fotografas Nail Garejev.


Pranešimą paskelbė: Arkadijaus Vinokuro Individuali veikla
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-07-15 10:31
Politika, Krašto apsauga, saugumas
Kontaktinis asmuo
Arkadijus Vinokuras
Savininkas
Arkadijaus Vinokuro Individuali veikla
37068858228
[email protected]
pasidalinti
atgal