Iš Europos futbolo čempionato sugrįžę „Lidl“ konkurso nugalėtojai: „tai gyvenimo įvykis“

Pasibaigus Europos futbolo čempionato aistroms ir aikštėse nutilus teisėjų švilpukams, sirgalių emocijos ir įspūdžiai vis dar neblėsta. Oficialus „UEFA EURO 2024“ Vokietijoje partneris „Lidl“ pradžiugino savo lojalius pirkėjus ir dovanojo jiems unikalią galimybę stebėti pusfinalio ir finalo mačus gyvai. Kaip po ką tik pasibaigusio čempionato jaučiasi šia galimybe pasinaudoję laimėtojai, rašoma „Lidl“ pranešime žiniasklaidai.

Bilietus į finalo rungtynes laimėjęs futbolo aistruolis Ernestas Grygalis į šį gyvenimo nuotykį leidosi kartu su savo drauge: „Visa kelionė praėjo kaip sapnas. Buvo sunku patikėti, kad kartu su tūkstančių žmonių minia esame stadione ir turime galimybę viską pamatyti iš arti. Žinoma, palaikėme Ispanijos rinktinę, tad labai džiaugėmės, kad ji tapo Europos futbolo čempione“, – įspūdžiais dalinasi burtų keliu išrinktas laimėtojas.

Pasak Ernesto, visos kelionės metu vyravo tik pačios geriausios emocijos. Be to, laimėtojų porą sužavėjo ir galimybė pamatyti Berlyną. „Šiame mieste dar nebuvome lankęsi, tad smagu, kad turėjome užtektinai laiko patys pamatyti ir patirti šį miestą. Viskas buvo puikiai suplanuota ir organizuota, tad įspūdžių ir teigiamų emocijų užteks dar ilgam“, – džiaugiasi vyras.

Penkias savaites – nuo balandžio 29 d. iki birželio 2 d. imtinai trukusiame žaidime kiekvienas, bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje Lietuvoje apsipirkęs bent už 15 Eur ir kasoje nuskenavęs „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę, gavo virtualų bilietą. Žaidimo pagrindinis prizas – net dešimt bilietų į „UEFA EURO 2024“ čempionato rungtynes.

Laimėtojams bilietai atiteko atsitiktine tvarka į vienas iš šių rungtynių: liepos 5 d. ketvirtfinalio rungtynes Hamburge, liepos 6 d. ketvirtfinalio rungtynes Berlyne, liepos 9 d. pusfinalio susitikimą Miunchene ir liepos 14 d. finalo rungtynes Berlyne.

Visų laimėtojų laukė kelionė dviem asmenims į Vokietiją, dvi nakvynės viešbutyje, maitinimas, pervežimai, 2 kategorijos bilietai į futbolo rungtynes bei išskirtinės pramogos varžybų dieną.

Į finalo rungtynes kartu su geriausiu draugu vykęs ir pirmą kartą gyvai futbolo rungtynes užsienyje stebėjęs Vilhelmas Giedraitis taip pat palaikė Ispanijos komandą, o galimybę „UEFA EURO 2024“ stebėti gyvai vadina gyvenimo įvykiu.

„Kelionė praėjo fantastiškai. Kaip tik dabar žiūriu nuotraukas ir dalinuosi šių dienų įspūdžiais. Žinoma, viską vainikavo futbolo varžybos – tai išskirtinis ir atmintyje ilgam išliekantis renginys, ypač, kai laimi tavo palaikoma komanda. Tačiau džiaugėmės ir mums suorganizuota ekskursija laivu po miesto vandenis. Apie tris valandas plaukėme po Berlyno kanalus, o gidai pasakojo įdomias miesto istorijas bei įvykius. Be to, turėjome ir laisvo laiko pasimėgauti Vokietijos sostine“, – įspūdžiais dalijasi vienas iš laimingųjų.

Bilietus į pusfinalio rungtynes laimėjusi Diana Žymančienė į kelionę ir nepamirštamus įspūdžius leidosi kartu su savo vyru: „Tiek kelionėje, tiek varžybose vyravo „vokiška“ tvarka, tad viskas praėjo be nesklandumų. Pusfinalyje palaikiau ispanus ir labai džiaugiuosi, kad jie laimėjo ir finalą, o mes esame patenkinti ekskursija, laisvu laiku pamatyti Miuncheną bei aplankyti BMW muziejų.“

Mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ paskelbtas konkursas – ne vienintelė dovana Lietuvos futbolo gerbėjams. Liepos 6 d., Berlyno olimpiniame stadione vykusių ketvirtfinalio rungtynių metu, Turkijos futbolo rinktinės žaidėjus į aikštę lydėjo vaikai iš Lietuvos. Pirmą kartą šalies istorijoje „Lidl“ atrinko net 11 vaikų – tiek, kiek sudaro futbolo aikštėje esančią komandą. Nuo 6 iki 10 metų amžiaus vaikai buvo atrinkti specialaus žaidimo metu.

Atrinkti vaikai ne tik lydėjo futbolininkus tūkstančių futbolo gerbėjų akivaizdoje, bet kelionėje Berlyne jų laukė papildoma, turininga programa, kupina smagių ir įsimintinų įspūdžių. „Lidl“ padengė visas kelionės į Vokietiją išlaidas tiek vaikams, tiek paraišką pateikusiems tėvams ar globėjams.

Duoklė šviežumui

Šiame Europos futbolo čempionate „Lidl“ turėjo ir kitą svarbią misiją – buvo šviežumo partneriu. Tiek čempionato metu, tiek ir jam pasibaigus „Lidl“ kviečia atkreipti dėmesį į sveiką mitybą bei ragina rinktis šviežius produktus – vaisius, daržoves, kitus žalumynus, kurie neabejotinai prisideda prie kiekvieno geresnės savijautos ir galimybių mėgautis mėgstama sporto šaka ar kitomis veiklomis.

Pranešimą paskelbė: UAB "Bosanova"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-07-17 13:59
Sportas, Prekyba
Kontaktinis asmuo
Lina Skersytė
Korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamentas
UAB „Lidl Lietuva“
Tel. +370 680 53556
[email protected]
pasidalinti
atgal