Domas Dargis: be kultūros miestas būtų beveidis

„EIKA“ įmonių grupė jau aštuntus metus iš eilės yra pagrindinis festivalio „Midsummer Vilnius“ rėmėjas. Ši tęstinė mecenatystė, tai įmonės įsipareigojimas prisidėti prie Vilniaus miesto kultūros puoselėjimo. Pasak įmonių grupės vadovo Domo Dargio, kultūra yra esminis miesto identiteto ir laisvės elementas.

„Be meno energijos miestai taptų šaltais ir nuobodžiais. Todėl mes remiame kultūrą, nes tai padeda sukurti gyvą, dinamišką ir kūrybingą aplinką, kurioje žmonės nori gyventi ir dirbti. Kultūra nėra tik pramoga – tai investicija į visuomenės emocinę gerovę ir sąmoningumą. Didžiuojamės savo indėliu į „Midsummer Vilnius“ festivalį, kuris jau tapo neatsiejama mūsų visų kultūrinio gyvenimo dalimi,“ – dalijasi „EIKA“ grupės vadovas Domas Dargis.

Pasak D. Dargio, kultūra yra neatsiejama ir jo paties gyvenimo dalis: „Aš labai mėgstu teatrą, muziką ir gyvos muzikos koncertus. Mums patinka su šeima lankytis renginiuose, vaikščioti po senamiestį ir mėgautis miesto gyvenimu. „Midsummer Vilnius“ festivalis jau tapo Vilniaus vasaros kultūros simboliu, o „EIKA“ savo ilgamete mecenatyste padeda festivaliui augti ir stiprėti.“

„Midsummer Vilnius“ organizatorius Valdas Petreikis taip pat džiaugiasi ilgalaike partneryste su „EIKA“ grupe. „Pirmadienį Vilniuje prasidėjo devintasis scenos menų festivalis „Midsummer Vilnius“, šiais metais kviečiame į dešimt nepakartojamų vakarų po atviru dangumi Valdovų rūmų didžiajame kieme. Visi festivalio pasirodymai išskirtiniai, tokie, kuriuos galima patirti tik kartą. Ar tai būtų tarptautinės muzikos žvaigždės, teatro spektaklis, ar elektroninė muzika su orkestru,“ – tai, ką pamatysite ir išgirsite atmintyje išliks tikrai ilgam,“ – pasakoja V. Petreikis.

„Midsummer Vilnius“ festivalis vilniečius ir miesto svečius džiugins liepos 15-25 dienomis Valdovų rūmų didžiajame kieme.

Pranešimą paskelbė: EIKA
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai žiniasklaidai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal