„BaltCap“ investuoja į apskaitos duomenų valdymo platformas „FitekIN“ ir „ONEA“

Didžiausias Baltijos šalyse privataus kapitalo fondų valdytojas „BaltCap“ iš „Unifiedpost Group“ įsigijo apskaitos duomenų valdymo platformas „FitekIN“ ir ONEA, skirtas sąskaitų faktūrų valdymui bei tvirtinimui. „BaltCap“ ketina toliau plėtoti šio verslo siekius vis plačiau darbe pasitelkti dirbtinio intelekto (DI) platformas bei mašininį mokymąsi, taip pat skatina naujų technologijų plėtrą į naujus regionus, kad padėtų vis didesniam skaičių įmonių jų skaitmeninės transformacijos kelionėje.

„FitekIN“ ir ONEA siūlo sąskaitų faktūrų valdymo automatizavimo ir skaitmeninimo sprendimus, kurie supaprastina procesus ir reikšmingai mažina rankų darbo dalį tvarkant finansus. „FitekIN“ yra skaitmeninė pirkimo sąskaitų faktūrų valdymo sistema, palengvinanti elektroninių, PDF formato ir popierinių sąskaitų faktūrų valdymą ir apdorojimą. ONEA kuria unikalius kompiuterinės debesijos pagrindu sukurtus apskaitos sprendimus, kurie realiu laiku pateikia finansinių duomenų būklės įžvalgas. „FitekIN“ ir ONEA šiuo metu aptarnauja klientus 13-oje Europos šalių.

„FitekIN“ ir ONEA siūlomi automatizavimo ir skaitmeninimo sprendimai yra labai svarbūs įmonių skaitmeninėje transformacijoje. Matome didelį šio segmento augimo potencialą visoje Europoje. Turėdamas tvirtą poziciją 13 Europos šalių rinkoje, kvalifikuotą komandą ir patyrusius vadovus, verslas yra gerai pasirengęs plėsti savo klientų bazę ir patekti į naujas rinkas“, – komentavo vadovaujantis „BaltCap“ partneris Simonas Gustainis.

 Mait Sooaru, „Fitek“ įkūrėjas ir generalinis direktorius:

„Mūsų strateginis tikslas yra nuosekliai tobulinti platformas atsižvelgiant į pramonės tendencijas ir rinkos poreikius bei užimti svarbias pozicijas Europos rinkoje. Be to, planuojame pristatyti naujas paslaugas, įskaitant DI pagrįstus įrankius, kurie dar labiau automatizuoja apskaitą. Džiaugiamės galėdami pradėti šį naują augimo etapą su „BaltCap“ ir tikime, kad jų ilgametė patirtis padės mums pasiekti tarptautinio augimo ambicijas“.

Sandorį padėjo parengti „Cobalt“ (teisinės konsultacijos) ir „FlowIT“ (techninės konsultacijos).

Sandorį vykdė „BaltCap Private Equity Fund III“.

Apie „FitekIN“ ir ONEA

„FitekIN“ yra skaitmeninė pirkimo sąskaitų faktūrų valdymo sistema. ONEA, remdamasi robotizuota procesų automatizavimo (RPA) technologija, sukuria unikalų debesies pagrindu sukurtą parengiamosios apskaitos sprendimą. „FitekIN“ ir ONEA aptarnauja klientus visoje Europoje – Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Čekijoje, Lenkijoje, Rumunijoje, Slovakijoje, Serbijoje, Belgijoje, Nyderlanduose ir Liuksemburge. Platformos valdomos ir plėtojamos Estijoje, Latvijoje ir Belgijoje.

 Daugiau informacijos:

Vaidotas Vyšniauskas

+37061273474

[email protected]

Pranešimą paskelbė: Fcomm, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-07-18 13:44
Verslas, ekonomika, finansai, Kiti pranešimai
Kontaktinis asmuo
Ineta Stravinskaitė
Projektų vadovė
Fcomm, UAB
869904294
[email protected]
pasidalinti
atgal