„Lidl Lietuva“ vadovaus Maciej Urbanski

„Lidl Lietuva“ vadovu nuo rugsėjo 1 dienos taps Maciej Urbanski, šiuo metu vadovaujantis ir „Lidl“ prekybos tinklams Latvijoje bei Estijoje. Dabartinis „Lidl Lietuva“ vadovas Armando Lopes rugsėjį išvyks į Prancūziją ir pradės eiti „Lidl“ tinklo šioje šalyje finansų vadovo pareigas.

Maciej Urbanski karjerą „Lidl“ pradėjo daugiau nei prieš 20 metų Lenkijoje. Dvejus metus – nuo 2017 iki 2019 metų – jis dirbo Lietuvoje, vadovavo „Lidl Lietuva“ regioninei bendrovei. Nuo 2019 metų jis dirbo „Lidl“ bendrovių Latvijoje ir Estijoje valdybos nariu, o nuo 2022 metų jis vadovauja šioms bendrovėms.

Į Prancūziją rugsėjį dirbti finansų vadovu išvyksiantis A. Lopes „Lidl“ įmonėse sukaupė daugiau nei 15 metų patirtį. Prieš atvykdamas į Lietuvą jis dirbo finansų vadovu „Lidl“ įmonėje Vengrijoje. Jis taip pat yra dirbęs „Lidl“ įmonėse Portugalijoje, Prancūzijoje bei Vokietijoje.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 74 „Lidl“ parduotuvės ir du logistikos centrai Vilniuje ir Kaune. Latvijoje veikia 30 parduotuvių, Estijoje – 14 parduotuvių, abi šalys naudoja logistikos centrą Rygoje.

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
2024-07-24 15:44
Prekyba, Maisto pramonė
Kontaktinis asmuo