Šalies vadovas pasveikino Jūros šventės dalyvius

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda pasveikino Klaipėdoje prasidėjusios 65-osios Jūros šventės dalyvius.

Vaizdo sveikinime šalies vadovas pabrėžė, kad audringa ir nepastovi jūra kviečia visus lietuvius neriboti savo svajonių, juos stiprina ir ruošia naujiems iššūkiams.

„Taip galimybė atsigręžti į jūrą vis iš naujo tampa Lietuvos sėkmės istorija. Mūsų sėkmės istorija. Be jūros šiandien neįsivaizduojame šalies ekonomikos ir net savo gyvenimo. Todėl gerbkime jūrą, puoselėkime jūros kultūrą ir likime ištikimi ilgaamžiams jūrinės valstybės siekiams“, – kvietė Prezidentas.

Išreiškęs apgailestavimą, kad šį kartą neturi galimybės pasivaikščioti gimtojo miesto gatvėmis, šalies vadovas palinkėjo visiems klaipėdiečiams ir miesto svečiams gražios šventės.

Pranešimą paskelbė: Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarija
2024-07-26 19:55