Žemės ūkio technikos gamintojos „Deere & Company” vadovas lankėsi Lietuvoje

Didžiausios pasaulyje žemės ūkio technikos gamintojos „Deere & Company” vadovas John May apsilankė Lietuvoje. Kartu su savo komandos iš JAV bei Europos nariais jis lankėsi oficialaus “John Deere” prekės ženklo atstovo Lietuvoje ir Latvijoje “DOJUS group” prekybos ir aptarnavimo centre Kauno rajone.

“Mums didelė garbė ir atsakomybė, priimti į svečius tokią komandą. Susitikimo metu kalbėjome apie dabartinę Lietuvos ir Latvijos žemės ūkio situaciją, perspektyvas, aptarėme tiksliosios žemdirbystės produktų ir paslaugų naudą mūsų klientams bei jų poreikius ateičiai. Džiaugiamės pasitikėjimu ir jau daugiau nei 27 metus besitęsiančia sėkminga partneryste.“ – teigė „DOJUS group“ Generalinis direktorius Donatas Dailidė.

„DOJUS group“ yra jau daugiau nei 32 metus veikianti įmonių grupė, veiklą vystanti Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė užsiima sunkiosios technikos prekyba bei aptarnavimu, atsarginių dalių prekyba, technikos nuoma, tiksliosios žemdirbystės sprendimų diegimu bei saulės elektrinių projektavimo ir montavimo paslaugomis. Įmonėje dirba daugiau nei 350 darbuotojų.

Pranešimą paskelbė: Gerardas Nadieždinas, Dojus agro, UAB
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-10-08 14:43
Žemės ūkis
Kontaktinis asmuo
Justina Dailidaitė-Vildžiūnienė
Rinkodaros vadovė
DOJUS group
+37061215044
[email protected]
pasidalinti
atgal