Lietuvos žemės ūkio technikos asociacijos gretas papildė UAB „Ivabaltė"

Lietuvos žemės ūkio technikos asociacija (LŽŪTA) nuo 2024 m. spalio 1 d. į savo gretas priėmė naują narę – UAB „Ivabaltė", kuriai vadovauja Monika Tarvydytė. Šis strateginis žingsnis ženkliai sustiprina asociacijos pozicijas ir plečia bendradarbiavimo galimybes žemės ūkio technikos sektoriuje, siekiant spartesnio technologinio ir ekonominio augimo.

Naujoji narė UAB „Ivabaltė", viena iš lyderiaujančios žemės ūkio technikos tiekėjų Lietuvoje, dar labiau sustiprins LŽŪTA veiklą ir prisidės prie jos ambicingų tikslų. „Ivabaltė" yra pripažinta už savo gebėjimą siūlyti modernius ir individualizuotus sprendimus kiekvienam ūkiui, tai atitinka asociacijos viziją skatinti inovacijas ir technologinę pažangą žemės ūkio sektoriuje. 

"Būdami vieni iš lyderių rinkoje, jaučiame, kad turime tapti ir pažangios asociacijos, atitinkančios mūsų verslo vertybes bei matymą, nariais. Inovatyvių idėjų dalinimasis su kitais ir bendras rūpestis tokiu svarbiu, strateginiu valstybei sektoriumi kaip žemės ūkis, yra mūsų tikslas",- teigė Monika Tarvydytė. 

Su „Ivabaltės" prisijungimu, asociacija įgauna daugybę privalumų, įskaitant stipresnę kompetenciją, greitesnį inovacijų diegimą bei glaudesnį narių bendradarbiavimą. Tai ne tik prisidės prie technologijų pažangos, bet ir padės skatinti tvarų ūkininkavimą, efektyvesnį klientų poreikių tenkinimą bei užtikrins glaudesnes partnerystes su nacionalinėmis ir tarptautinėmis institucijomis. Be to, tai leis dar labiau išplėsti asociacijos įtaką ir užtikrinti ilgalaikę žemės ūkio technikos sektoriaus plėtrą.

„LŽŪTA ir toliau siekia telkti žemės ūkio technikos rinkos lyderius, skatinti inovacijas bei stiprinti sektoriaus augimą, tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų. Šis „Ivabaltės" prisijungimas – tai ne tik asociacijos stiprinimas, bet ir dar vienas svarbus žingsnis kuriant modernų, pažangų ir konkurencingą žemės ūkio technikos sektorių“,-  teigė asociacijos prezidentas Erikas Bėrontas.

LŽŪTA, įkurta 1993 m., vienija svarbiausius Lietuvos žemės ūkio technikos rinkos lyderius, tarp kurių – UAB „Dojus agro", UAB „Dotnuva Baltic", UAB „Stokker", UAB „Baltic Agro Machinery", UAB „Agrokoncerno technika", AB „East West Agro", UAB „Rovaltra", UAB „Audrokesta", UAB „InterAG" ir UAB „Väderstad". Šios įmonės aktyviai prisideda prie asociacijos veiklos, siekdamos diegti pažangias technologijas, laikytis aukštų verslo standartų ir užtikrinti tvarų žemės ūkio sektoriaus vystymąsi. Asociacija taip pat stiprina ryšius su valdžios institucijomis bei žemės ūkio sektoriaus atstovais, siekdama kurti palankią verslo aplinką savo nariams

Pranešimą paskelbė: Erikas Bėrontas, Lietuvos žemės ūkio technikos asociacija
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai žiniasklaidai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
2024-10-10 10:04
Verslas, ekonomika, finansai, Žemės ūkis
Kontaktinis asmuo
Erikas Bėrontas
Prezidentas
Lietuvos žemės ūkio technikos asociacija
37067102451
[email protected]
pasidalinti
atgal