„EVmotors.eu“ pradeda elektromobilių prekybos platformos veiklą. Pirmieji partneriai „Deals on Wheels“

Neseniai 750 tūkstančių eurų investiciją iš rizikos kapitalo fondo „AeroCity Tech Ventures” pritraukusi Lietuvoje kuriama platforma „EVmotors.eu“ nesnaudžia ir esamiems bei būsimiems elektromobilių vairuotojams pristato naują prekybos platformą.

Anot Simono Ramanausko, „EVmotors.eu“ vadovo ir vieno startuolio įkūrėjų, apklausų duomenys rodo, kad vartotojų, palankiai vertinančių galimybes įsigyti transporto priemonę internetu, skaičius vis auga - 69% apklausų dalyvių Jungtinėje Karalystėje ir 89 % dalyvių Ispanijoje sutiktų savo kitą automobilį pirkti internetu.  „Kurdami „EVmotors.eu” platformą mes siekiame pasiūlyti elektromobilių vairuotojams visą apimančią prekyvietę, palengvinsiančią automobilio paieškų procesą. Mūsų platformoje vartotojai ras skirtingų gamintojų elektromobilių modelius, informaciją apie juos, palyginti kainas bei galės užsisakyti bandomuosius važiavimus juos dominančiais elektromobiliais.“

Lietuvoje „EVmotors.eu“ veiklą pradeda prie platformos prijungdami Lietuvių elektromobilių prekybos startuolį „Deals on Wheels“. „Džiaugiamės, jog naujasis partneris patikėjo mūsų idėja ir vertina „EVmotors.eu“ atveriamas galimybes. Tai – abiem šalims naudinga partnerystė. „Deals on Wheels“ padės mums išplėsti savo prekybos platformos asortimentą, o mūsų platforma leis įmonei pasiekti platesnį vartotojų ratą“, - teigia Simonas Ramanauskas.

Startuolio vadovas sako, kad platforma yra itin orientuota į vartotoją, todėl didelis dėmesys buvo skirtas jos patogumui, procesų automatizavimui. „Mūsų tikslas – paversti elektromobilio paieškas maloniu procesu bei taupyti platformos lankytojų laiką. Čia jie galės ne tik patogiai įsigyti elektromobilius iš nuolat augančios pasiūlos , užsisakyti bandomuosius važiavimus, bet ir matyti bei valdyti savo užsakymus, sekti įsigyto elektromobilio aptarnavimo grafikus, istoriją.“

Platforma bus patogi bei naudinga ne tik vartotojams, bet ir partneriams. „Elektromobilių pardavėjai galės paprastai valdyti užsakymus, rinkti pardavimų bei bandomųjų važiavimų statistiką, kurti savo klientų bazę“, - teigia Simonas.

Žengę pirmus tvirtus žingsnius Lietuvos rinkoje, „EVmotors.eu“ jau planuoja tolesnę plėtrą. „Sustoti tikrai nežadame. Jau greitai planuojame plėstis į kitas Europos rinkas ir esame tikri, kad „EVmotors.eu“ platforma ir ten taps neatsiejama elektromobilių entuziastų bendruomenės dalimi“, - sako Simonas Ramanauskas.

Apie „EVmotors.eu“

„EVmotors.eu“ yra Europos elektromobilių prekybos ir bendruomenės platforma, kurios tikslas yra rinkai pasiūlyti patogias su elektromobiliais susijusias paslaugas internetu.

„EVmotors.eu“ yra sudaryta iš dviejų dalių: „EVmotors.eu“ – prekybos platformos, kurioje klientai gali įsigyti elektromobilį neišeidami iš namų, ir „EVmotors.live“ – bendruomenės platformos, kurioje dalijamasi elektromobilių rinkos naujienomis ir bandymais, o elektrinių mašinų vairuotojai ir entuziastai turi galimybę prisijunkti ir dalintis patirtimi.

„EVmotors.eu“ priklauso „Digital Aero Technologies“ (DAT), tarptautiniam holdingui, vienijančiam technologijomis pagrįstas aviacijos įmones, aprėpiančias įvairias sritis - nuo naujienų ir įdarbinimo portalų iki išmaniųjų įrankių ir internetinių platformų. DAT įsteigė „Avia Solutions Group“, pirmaujanti pasaulinė aviacijos paslaugų grupė, kuriai priklauso daugiau nei 7000 profesionalų komanda, teikianti moderniausius sprendimus aviacijos pramonei ir ne tik.

Pranešimą paskelbė: Avia Solutions Group