„Samsung“ užmezgė partnerystę su jauniausia šių metų Lietuvos olimpiete – pasaulio čempione Dominika Banevič

Likus 100 dienų iki 2024 m. Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijos, technologijų kompanija ir ilgametė žaidynių rėmėja „Samsung“ pristatė iki šiol didžiausią savo partnerių sportininkų grupę. Iš viso Paryžiaus olimpinių žaidynių metu „Samsung“ rems 44 sportininkus iš įvairių Europos šalių, tarp kurių ir jaunoji šokėja iš Lietuvos – pasaulio breiko čempionė Dominika Banevič.

„Samsung“ siekia skleisti olimpinę dvasią ir kas ketverius metus vykstančių žaidynių metu atgaivinamu ryšiu tarp sportininkų, žiūrovų ir partnerių. Tikimės, kad draugystė tarp „Samsung“ ir Dominikos Banevič taps ilgalaikė ir leidžianti dar garsiau kalbėti apie tokias vertybes kaip atvirumas, drąsa, ryžtingumas ir laisvumas, kuriomis pasižymi ir visą šalį žavi jaunoji Lietuvos breiko čempionė. Būdama vos 16 metų, Dominika puikiai atspindi „Samsung“ misiją skatinti jaunus žmones pasitikėti savo jėgomis ir būti atviriems naujoms galimybėms,“ – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

„Samsung Galaxy“ sportininkų ir ambasadorių komanda 2024 m. vasaros olimpinių žaidynių metu bus pagrindiniai kampanijos „Open Always Wins“ idėjos skleidėjai, o dalindamiesi akimirkomis iš savo kasdienybės parodys, kad savo potencialui atskleisti galima išnaudoti ir „Samsung Galaxy“ technologijas. Juk kaip sportininkus, taip ir „Samsung“, sieja pagrindinės vertybės – atviras mąstymas ir saviraiška.

Dominika Banevič, prisistatanti „BGirl Nicka“ sceniniu vardu praėjusių metų rugsėjo mėnesį iškovojo pasaulio breiko čempionato auksą – su šiuo pasiekimu sportininkei atiteko ir bilietas į 2024 m. Paryžiaus olimpines žaidynes.

 „Esu dėkinga, kad „Samsung“ suteikia man ir kitiems sportininkams galimybę kurti, veikti ir siekti pergalių drauge. Man tai reiškia didžiulį palaikymą ir tikėjimą“, – prisijungimu prie „Samsung Galaxy“ komandos džiaugiasi Dominika.

Apie „Samsung“ dalyvavimą olimpinėse žaidynėse

Nuo 1998 m. Nagano žiemos olimpinių žaidynių „Samsung“ yra pasaulinė olimpinių žaidynių partnerė. Daugiau nei 25 metus sportininkai ir sirgaliai pasitiki „Samsung“ mobiliosiomis technologijomis, kad galėtų dalytis olimpine dvasia visame pasaulyje ir toliau formuoti skaitmeninę olimpinių žaidynių ateitį. Bendrovės įsipareigojimas olimpiniam judėjimui 2028 m. Los Andželo  olimpinėse žaidynėse pasieks ketvirtąjį partnerystės dešimtmetį ir tęsis toliau. Tikslingos „Samsung“ inovacijos belaidžio ryšio ir kompiuterinės įrangos kategorijoje, įskaitant įrangą su dirbtinio intelekto, virtualios realybės, papildytosios realybės ir 5G funkcijomis, pakeis tai, kaip pasaulis patirs olimpines žaidynes.

Pranešimą paskelbė: Jovilė Markovski, UAB "Publicum"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal