BGS atnaujino partnerystę su „SkyUp Airlines“: teiks kurą trijuose oro uostuose

Tarptautinė antžeminių paslaugų, orlaivių degalų tiekimo ir logistikos paslaugų teikėja „Baltic Ground Services“ (BGS) tęs partnerystę su Ukrainos oro vežėju „SkyUp Airlines“. Įmonės dar vieneriems metams atnaujino sudarytą sutartį dėl aviacinio kuro tiekimo į orlaivius Rygos ir Talino tarptautiniuose oro uostuose. Tuo pat metu, BGS ir „SkyUp Airlines“ pasirašė sutartį dėl aviacinio kuro tiekimo Kauno tarptautiniame oro uoste, kurį minėtos avialinijos nuo šiol įtrauks į savo skrydžių žemėlapį.

„Džiaugiamės galėdami tęsti artimą bendradarbiavimą su „SkyUp“. Tai rodo dar labiau sutvirtėjusius abipusius ryšius ir ilgalaikio bendradarbiavimo perspektyvas”, – teigia BGS grupės komercijos direktorius Vitalis Dūdys.

Įmonės savo partnerystę pradėjo 2022 m. rugsėjį, pasirašiusios sutartį dėl antžeminio aptarnavimo paslaugų teikimo Vilniaus tarptautiniame oro uoste. Pagal atnaujintą sutartį, paslaugas BGS teiks tiek „SkyUp Airlines“, tiek su ja susijusiai „SkyUp MT Limited“.

„Smagu matyti, kad mūsų partnerystė su BGS ne tik klesti, bet ir siekia naujų horizontų. Prieš daugiau nei metus pradėjome nuo vieno oro uosto, o dabar turime jau kelis. Ir tai, mūsų tvirtu įsitikinimu – tik pradžia. „SkyUp“ plečia veiklą ir tvirtina savo, kaip patikimos ACMI paslaugų teikėjos, poziciją Europos rinkoje. Toks augimas neįmanomas be patikimų partnerių“, – aiškina „SkyUp“ generalinis direktorius Dmytro Sieroukhov.

„SkyUp“ yra Ukrainoje įsteigtas prekės ženklas, valdantis dvi oro linijų įmones: Ukrainoje registruotą „SkyUp Airlines LLC“ ir Maltoje registruotą „SkyUp MT Limited. 2017 m. įkurta „SkyUp“ dabar yra tarptautinė ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugų bei užsakomųjų skrydžių įmonė. Turėdama didelį orlaivių „Boeing-737“ parką, „SkyUp“ greitai pelnė pripažinimą dėl dinamiško augimo ir bendruomeninių iniciatyvų, kaip, pvz., humanitarinės pagalbos ir paramos vaikams teikimas.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 212 orlaivių parką. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas.

Apie BGS:

BGS yra lyderiaujanti antžeminio orlaivių aptarnavimo įmonė, veikianti 10-yje oro uostų.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 212 orlaivių parką. Grupei priklauso įmonės „SmartLynx Airlines“, „Avion Express“, „BBN Indonesia Airlines“, „KlasJet“ ir kitos. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas. „Avia Solutions Group“ dirba daugiau kaip 12 tūkst. profesionalų įvairiose pasaulio šalyse.

Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite: www.bgs.aero ir www.aviasg.com

Pranešimą paskelbė: Silvija Šileikė, Avia Solutions Group
2024-04-23 10:29