Prasideda „Roland Garros 2024“ turnyras: išskirtiniai varžybų momentai ir ekspertų įžvalgos – specialiose transliacijose

Šią savaitę Paryžiuje prasideda iki birželio 9 dienos teniso gerbėjų dėmesį prikaustysiantis Prancūzijos atvirasis teniso čempionatas. Žymiojo „Stade Roland Garros“ komplekso kortuose pirmą kartą varžysis ir lietuvė Justina Mikulskytė. Visus turnyro susitikimus Lietuvos žiūrovai galės stebėti „Eurosport“ kanalais.

„Warner Bros. Discovery“ teniso gerbėjams siūlys išskirtinį turinį viso čempionato metu – išsamią apžvalgą apie „Roland Garros“ aikštyną, visus skirtingų kategorijų mačus, taip pat išskirtinius interviu su sportininkais.

Lietuvos tenisininkė Justina Mikulskytė savo kelionę šių metų turnyre pradeda jau šiandien. Pirmajame savo mače Paryžiuje sportininkė susitiks su varžove iš Japonijos Moyuka Uchijima.

Teniso legendos grįžta į „Roland Garros“ aikštyną

Reportažus rengs teniso ekspertų būrys, todėl žiūrovams kasdien bus pateikiami ne tik karščiausi įvykiai, bet ir sportininkų analizės, įžvalgos bei nuomonės apie mačus.

Prie išskirtinio turinio rengimo prisidės „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionai ir finalininkai, tarp kurių – Chris Evert, Johnas McEnroe, Matsas Wilanderis, Alexas Corretja, Miša Zverevas, Alize Lim, Laura Robson, Barbara Schett ir Timas Henmanas.

Šiemet „Roland Garros“ aikštyne įvyks rekordinis naktinių sesijų skaičius. Manoma, kad turnyras bus ypatingas ir dėl prognozių, kad būtent čia paskutinį kartą varžysis 14 kartų vyrų vienetų čempionu tapęs Rafaelis Nadalis.

Be to, 2023 m. čempiono vardą užsitarnavęs Novakas Džokovičius sieks nugalėti gerokai jaunesnius varžovus – Janniką Sinner ir Carlosa Alcarazą, o Iga Swiatek sieks ketvirtojo moterų vienetų čempionės titulo.

Istorijos, įvykusios už kortų ribų

Viso turnyro metu žiūrovai galės mėgautis specialiu turiniu, kadangi kartu su tiesioginėmis varžybų transliacijomis sugrįžta ir gerbėjų pamėgti formatai bei specialios laidos. Vienas iš jų – 45 min. trukmės dokumentinis filmas apie Rafaelį Nadalį. Eurosport.com gerbėjų taip pat lauks tokie formatai kaip „Legendos balsas“ („Legend‘s Voice“), kuriame pirmuoju asmeniu kalbės geriausi pasaulio tenisininkai, „Mano grojaraštis“ („My Playlist“), „Mano socialinis tinklas“ („My Social Network“) ir kiti.

„Eurosport“ teniso ekspertė Laura Robson pristatys naują aštuonių epizodų mini serialą „Olimpietis Paryžiuje“ („An Olympian in Paris“), kuriame papasakos apie vietoves, kuriose šią vasarą vyks Paryžiaus olimpinės žaidynės.

Per tris turnyro savaites „Eurosport“ televizijos kanalai transliuos kiekvieną varžybų akimirką. Lietuvos žiūrovai savo favoritus taip pat galės išvysti „Eurosport“ kanalais „Go3“ televizijoje, „Telia Play“ platformoje ir „MEGOGO“.

Svarbiausios „Roland Garros 2024“ datos:

Gegužės 20 d. – atrankų varžybų pradžia

Gegužės 26 d. – prasideda pagrindinės varžybos

Nuo birželio 4 d. – vienetų ketvirtfinaliai

Birželio 6 d. – mišrių dvejetų finalas bei moterų vienetų pusfinalis

Birželio 7 d. – vyrų vienetų pusfinalis

Birželio 8 d. – moterų vienetų, vyrų dvejetų, jaunių vienetų ir dvejetų finalai

Birželio 9 d. – vyrų vienetų ir dvejetų finalai

Apie „Warner Bros. Discovery“:

„Warner Bros. Discovery“ yra lyderiaujanti pasaulinė žiniasklaidos ir pramogų bendrovė, užsiimanti išsamiausios ir labiausiai diferencijuotos pasaulyje prekių ženklų turinio kolekcijos kūrimu bei platinimu per televiziją, filmus, interneto platformas ir žaidimus. Bendrovės prekių ženklai, kasdien įkvepiantys, informuojantys ir linksminantys auditoriją, yra pasiekiami daugiau nei 220 šalių ir 50 kalbų. Tarp jų – „Discovery Channel“, „Max“, „discovery+“, CNN, DC, „TNT Sports“, „Eurosport“, HBO, HGTV, „Food Network“, „OWN“, „Investigation Discovery“, TLC, „Magnolia Network“, TNT, TBS, „truTV“, „Travel Channel“, „MotorTrend“, „Animal Planet“, „Science Channel“, „Warner Bros. Motion Picture Group“, „Warner Bros. Television Group“, „Warner Bros. Pictures Animation“, „Warner Bros. Games“, „New Line Cinema“, „Cartoon Network“, „Adult Swim“, „Turner Classic Movies“ ir kiti. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite www.wbd.com

Pranešimą paskelbė: UAB "coagency"
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal