„Baltic Ground Services“ tęsia ilgalaikę partnerystę su „Ryanair“ Lietuvos ir Čekijos oro uostuose

Tarptautinė antžeminių paslaugų, orlaivių degalų tiekimo ir logistikos paslaugų teikėja „Baltic Ground Services“ (BGS) praneša tęsianti savo ilgalaikę partnerystę su viena didžiausių Europos oro linijų kompanijų „Ryanair“. Pagal atnaujintą sutartį, „BGS“ tieks aviacinius degalus Vilniaus, Palangos bei Ostravos Leošo Janáčeko oro uostuose. Sutartis įsigaliojo 2024 m. balandžio 1 d. ir galios vienerius metus.

„Mūsų ilgalaikio bendradarbiavimo su „Ryanair“ pagrindas visuomet buvo mūsų įsipareigojimas kokybei, saugumui ir klientų pasitenkinimui. Didžiuojamės, kad vieni iš Europos aviacijos lyderių vertina mus, kaip patikimus bei patyrusius verslo partnerius net keliose lokacijose“, – teigė „BGS“ grupės Komercijos vadovas Vitalis Dūdys.

Sutarties pratęsimas žymi dar vieną svarbų etapą jau daugiau nei 8 metus trunkančioje „BGS“ ir „Ryanair“ partnerystėje. Kiek anksčiau įmonės paskelbė dar metams pratęsiančios kitą sutartį dėl aviacinių degalų tiekimo Rygos ir Talino oro uostuose.

„Kaip rinkos lyderiai, iš savo partnerių tikimės išskirtinio profesionalumo. „BGS“ visada patenkina mūsų lūkesčius bei atitinka aukščiausius jiems taikomus standartus ir nuo pat mūsų bendradarbiavimo pradžios teikia aukščiausios lygio degalų tiekimo paslaugas. Džiaugiamės galėdami toliau su jais dirbti ir tikimės, kad mūsų partnerystė ateityje tik stiprės“, – sakė „Ryanair“ Tvarumo skyriaus vadovas Steven Fitzgerald.

1984 m. įsteigta „Ryanair“ su laiku tapo didžiausia oro linija Europoje ir antra pagal dydį pasaulyje (po JAV). Platus Airijoje įsikūrusios bendrovės maršrutų tinklas aptarnauja daugiau nei 250 oro uostų Europoje, Šiaurės Afrikoje ir Artimuosiuose Rytuose.

„BGS“ priklauso „Avia Solutions Group“ įmonei – didžiausiai pasaulyje orlaivių nuomos su įgula, technine priežiūra ir draudimu (ACMI) paslaugų teikėjai, kuriai priklauso 213 orlaivių parkas. Grupę sudarančios įmonės taip pat teikia ir kitas paslaugas, kaip, pvz., orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai ir antžeminis aptarnavimas.

Apie BGS: 

BGS yra lyderiaujanti antžeminio orlaivių aptarnavimo įmonė, veikianti 10-yje oro uostų.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 213 orlaivių parką. Grupei priklauso įmonės „SmartLynx Airlines“, „Avion Express“, „BBN Indonesia Airlines“, „KlasJet“, „Magma Aviation“, ir kitos. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas. „Avia Solutions Group“ dirba daugiau kaip 12,000 tūkst. profesionalų įvairiose pasaulio šalyse.

Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite: www.bgs.aero ir www.aviasg.com   

Pranešimą paskelbė: Avia Solutions Group
„BNS Spaudos centre“ skelbiami įvairių organizacijų pranešimai spaudai. Už pranešimų turinį atsako juos paskelbę asmenys bei jų atstovaujamos organizacijos.
atgal